UUSIMMAT

Lupaavaa selviytymispeliä lykättiin, jotta peli voidaan siirtää Unreal Engine 5:een

12.08.2022 13:00 Muropaketin toimitus

PC:lle kehitettävän Nightingalen early access -julkaisua lykättiin useilla kuukausilla, jotta pelimoottoria voidaan päivittää uudempaan.

Keväällä ilmestynyt Unreal Engine 5 -pelimoottori on saanut paljon huomiota, ja se näyttää tarjoavan kehittäjille entistä monipuolisempia ominaisuuksia. Nyt ainakin yksi pelistudio on päättänyt lykätä pelinsä julkaisua, jotta se voidaan siirtää uudelle pelimoottorille.

Indiestudio Inflexion Games on päättänyt lykätä fantasiamaailmaan sijoittuvan selviytymispelinsä Nightingalen julkaisua, kuten Video Games Chronicle uutisoi. Julkaisu on lykätty ”vuoden 2023 ensimmäiselle puoliskolle”, mutta tämän tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole annettu.

Kehittäjien mukaan lupaavaa peliä lykättiin pelimoottorin vaihtamiseksi, sekä ”keskeisten parannusten, lisäsisällön ja pelattavuuden hiomisen” vuoksi. Alla olevasta twiitistä voit lukea kehittäjien lausunnon kokonaisuudessaan.

Nightingale on jaettuun maailmaan sijoittuva verkkopeli, jonka luvataan toimiva yksinpelinä sekä yhteistyössä muiden pelaajien kanssa. Alta näet myös pelin aiemmin ilmestyneen trailerin.

Muropaketin uusimmat