UUSIMMAT

Men of War: Assault Squad 2 early accessissa

21.02.2014 19:30 | Jukka O. Kauppinen

Jahas. Se taitaa olla taas aika suunnata syvään itään kivääri kourassa. 1C näet julkaisi enimmäkseen mainion Men of War –naksusotapelisarjan seuraavan osan Steamin early access –palvelussa. Men of War: Assault Squad 2  vie pelaajat taas toisen maailmansodan taisteluihin.

Toisen maailmansodan naksusota sisältää sekä yksinpelitilan, joissa välillä komennetaan niin tankkiosastoja isoissa taisteluissa kuin sitten yksittäistä tarkka-ampujaa vaativissa tehtävissä. Moninpeliin tarjotaan monipuolista sodittavaa niin kahden kuin kahdeksankin pelaajan välille. Suurin pelitila mahdollistaa jopa 16 pelaajan nettisodan.

Assault Squad 2 lupailee pelaajille myös parempaa moniydinprosessorien tukea, hienompaa grafiikkaa, viilatumman käyttöliittymän sekä haastavan tekoälyn.

Pelin early accessiin pääsee ennakkotilauksella, jolla varsinaisesta julkaisuhinnasta saa 20 prosentin alennuksen. Entuudestaan Men of Warin omistavat saavat kymppiprossan lisäalennuksen.

Lisätietoja: http://www.menofwargame.com/

Lisätietoja: Steam

Lisää aiheesta

Men of War: Assault Squad (PC) 

Men of War:Condemned Heroes -ensikoskeus: tykinruokaa natseille

Men of War: Vietnam (PC) 

Keskustelu

CoH2 nyt oli aivan persiistä. Itseasiassa huonompi kuin alkuperäinen peli jopa…

Budjetti CoH2:een verrattuna on ehkä reilusti pienempi, mutta siihen se vertailtavuus sitten jääkin. CoH2 on epärealistinen DLC-rahastus, kun taas MoW:AS2 jatkaa oman sarjansa perinnettä: realistinen pienen budjetin rts-mikrohelvetti. CoH2 on ihan hauska kyllä kaveriporukalla pelatessa, mutta silti suuri pettymys CoH1:een verrattuna.
Assault Sqad 1 otti ehkä jossain määrin vaikutteita CoH1:stä, mutta ei se silti muuttanut pelin luonnetta juurikaan alkuperäisestä MoW:sta. CoH2 puolestaan yritti kopioida joitkain asioita, kuten vihollisen tankin miehittämisen MoW-sarjan puolelta. Toki ihan uusia mielenkiintoisiakin ominaisuuksia tuli, kuten talvitaistelut ja niiden tuomat uudet ulottuvuudet perinteiseen taisteluun.

CoH1:stä ja sen lukuisia hyviä modeja tuli aikanaan hakattua paljon ja vielä silloin tällöin nykäänkin. CoH on vain paljon koukuttavampi peli epärealistisuudestaan huolimatta, mutta eihän se realistisuus yleensä ole edes tärkeää.
MoW1:stä + AS:ia olen myös pelannut jossakin määrin ja tykkäänkin niistä suuresti mm. realistisen tankkitaisteluiden vuoksi. Jostain syystä se kunnon koukku omalla kohdallani tästä pelisarjasta silti puuttuu. Ehkä se CoH:in pelimekaniikka on vain värikkäämpi ja viehättävämpi.

Näyttää lähinnä köyhän miehen Company of Heroes 2:lta pelivideoiden perusteella. Kunnon revikkaa odotellessa….

Muropaketin uusimmat