Uusimmat

Merry Gear Solid: Secret Santa

26.12.2006 09:00 Miikka Lehtonen

Ho ho ho!Mikäli liialta kinkunsyönniltään on toipunut jo tietokoneen ääreen, joulukalorien sulattelun voi aloittaa vaikka juhlapyhiin sopivalla taktisella toiminnalla. Pääosassa on, kuinkas muuten, Joulupukki.

Isometristä 2D-grafiikkaa, taktista vakoilutoimintaa ja Metal Gear Solidin pahimpien kliseiden parodiointia – tätä kaikkea ja paljon muuta tarjoaa Merry Gear Solid: Secret Santa.

Ho ho ho 2Arthur Leen pikkupeli osallistui jouluaiheiseen pelikilpailuun ja mikäli eDomen väen mielipidettä kysytään, ansaitsisi voiton. Peli tuo graafisesti ja tyyliltään mieleen alkuperäiset, 8-bittiset Metal Gear -pelit. Vaikka pelin huumori ja sisäpiirin vitsit on selvästi suunnattu pelisarjan veteraaneille, noviisitkin pysyvät arvostamaan sen rempseää meininkiä.

Saako pukki lahjat perille vai jääkö hän pahisten vangiksi? Oliko pelissä edes lopulta kyse lahjojen toimittamisesta vai Kojima-tyyliin jostain paljon synkemmästä? Alle 10 megan tiedostokoko ja kevyet laitevaatimukset eivät anna paljon tekosyitä olla selvittämättä itse.

Lataa peli sen virallisilta sivuilta.

Muropaketin uusimmat