Molyneuxin jumalpeli sai sittenkin rahoituksen

20.12.2012 13:00 Juho Anttila

Kickstarter-projektit ovat herkkä juttu. Onnistuminen tai ilman rahoitusta jääminen voi olla pienestä kiinni. Legendaarisen satusedän, Peter Molyneuxin jumalpeli GODUS:n tilanne näytti hetken aikaa pahalta, mutta nyt projekti on vetänyt hurjan loppukirin ja rahoitus on varmistunut.

Kun keräysaikaa on jäljellä vielä 44 tuntia, on projektille kertynyt rahoitusta jo 451 869 puntaa, eli hivenen yli 450 000 punnan keräystavoitteen. Näin ollen projekti saa rahansa ja Molyneuxin 22cans-yritys pääsee toteuttamaan miehen visioita toden teolla.

Kickstarter-keräyksen onnistumisesta voidaan kiittää myös projektin loppumetrien äärimmäisen aktiivista ja onnistunutta markkinointia. Projektin tiimoilta on puskettu tiedotetta ja sähköpostia viimeisten päivien aikana useamman kappaleen päivävauhtia. Videomateriaalia, kuvia ja lisätietoja on riittänyt ruuhkaksi asti.

Kun keräystavoitteen täyttyminen rupesi näyttämään todennäköiseltä, heitti 22cans vielä lisää vettä kiukaalle julkistamalla viisi lisätavoitetta. Jos rahaa kertyy 460 000 puntaa, lisätään peliin kolme uutta pelimuotoa. Muita lisäherkkuja on luvassa myös 475 000:n, 485 000:n ja 500 000 punnan tavoitteen täyttyessä. Jos rahaa puolestaan saadaan yli 550 000 puntaa, tehdään pelistä myös Linux- ja Ouya -versiot.

Domen toimitus toivottaa onnea sekä Peter Molyneuxille että myös koko 22cans-kehitystiimille. Toivottavasti nyt kerätyt rahat käytetään tehokkaasti ja tuloksena saadaan peli, joka myös lunastaa sille asetetut odotukset.

Lähde: GODUS-projektin Kickstarter-sivu

Lisää aiheesta

Molyneuxin Kickstarter-projekti uhkaa jäädä ilman rahoitusta

Peter Molyneux uskoo yhä

Jumalpelien isä palaa juurilleen – GODUS