Multi Theft Auto uudistaa GTA-sarjan moninpelin

24.11.2008 22:13 | Jukka O. Kauppinen

Huomio GTA-moninpelurit! Ja ylipäätänsäkin GTA-fanit! Ette ole yksin. Open-source-pohjainen modiprojekti Multi Theft Auto tuo GTA-sarjan peleihin uudenlaisen moninpelipohjan, jonka myötä nettipelaaminen sujuu aiempaa monimuotoisemmin.

Projekti alkoi jo vuonna 2003, minkä jälkeen MTA on kehittynyt monipuoliseksi verkkopelilaajennukseksi. Ensimmäinen tuettu GTA-peli on San Andreas.

MTA mahdollistaa San Andreasien ja hiljalleen muidenkin GTA-pelien nettipelaamisen omilla kartoilla, käyttäjien tekemillä pelitiloilla ja modeilla varusteltuna.

Lisätietoja: Multi Theft Auto

Lue myös

Arvostelu: Valkyria Chronicles (PS3)

Bioforge Plus – seikkailu jota ei tullutkaan

God of War III vei pelikehittäjän hekuman porteille

Left 4 Dead –videohaastattelu

Mortal Kombatien pohjanoteeraus

Keskustelu

kuinka muokattava tuo gta4 moninpeli tulee olemaan? jos ottaa tuon free moven onko jokainen freemove servu kopio toisesta? tämän takia tuo LUA scriptaus on hyvä.

katsokaa youtubesta MTA deathmatch esittelyvideoita, niistä näkee hyvin kuinka moni asia on mahdollista MTAssa LUA scriptien avulla.

Kyllähän tolla pelattiin jo Vice Cityä 2004 verkossa… Ei varmaan ole ainoastaan San Andreas tuettuna.

olen pelannut mtata n. vuoden eli siitä asti kun se julkaistiin. sitä ennen pelasin samppia:P suosittelen kokeilemaan totakin! minut löytää hannun 1 tai 2 servulta tai lainelaitokselta nimellä apupapinpapupata. minä muuten ehdotin joskus maililla toimitukselle että MTAsta tehtäisiin artikkeli, olisiko tämä artikkeli tehty mun ehdotuksen pohjalta? http://www.mtasa.com

@1: varsinkin, kun San Andreas ilmestyi vasta 2004. Wikipedian mukaan MTA oli alunperin GTA3:lle, itse olen kokeillut kyllä vain Vice Cityä.

”Ensimmäinen tuettu GTA-peli on San Andreas.”

Siis mitä tämä lause tarkoittaa? Itse testailin Multi Theft Auto -modia jo Vice Cityllä.

Ilmeisesti kyseessä on hieman hiotumpi versio softasta mutta samalla nimellä se on kuitenkin liikkunut vuosia. En mitenkään ymmärrä, millä kaavalla laskettuna SA on ensimmäinen tuettu peli.

Muropaketin uusimmat