Uusimmat

Nettiroolipeli Auto Assault suljetaan – pelaajapuutostautia epäillään

03.07.2007 14:53 Jukka O. Kauppinen

NCSoftin massiivimoninpelattava Mad Max –verkkorymistely Auto Assault on tullut tiensä päähän. Julkaisijan lyhyehkön ilmoituksen mukaan peli suljetaan loppukesästä. eDomen tieteellisen analyysin mukaan lopetuspäätös johtuu pelaajapuutostaudista. Lääkettä tähän ei ole vielä keksitty.

Tulevaisuuteen sijoittuva scifi-autorymistely hiljenee 31. elokuuta. NCsoft lupaa korvata kuukausimaksut, jos jotkut ovat ostaneet peliaikaa tätä pidemmälle.

Kuten aikoinaan kerroimme, ”kyseessä on Mad Max -elokuvien henkinen verkkoroolipeli, jossa kaikki pelaajat liikkuvat raskaasti aseistetuilla autoilla mutanttien, kyborgien ja ihmisten kansoittamassa tuhoutuneessa maailmassa. Autojaan voi pelissä varustaa todella monipuolisesti: moottori, aseet, renkaat ja ulkoasu ovat kaikki muokattavissa.”

Joidenkin mukaan Auto Assault oli aivan viihdyttävä verkkopeli, toisista se oli lähinnä luokkaa kamala. Oli miten oli, pelaajien puutostauti on vaivannut peliä koko ajan. Loppuaikoina linjalla oli yhteensä satoja, hyvä jos edes tuhansia pelaajia. Näiden voimin ei raskaan sarjan MMO:ksi tarkoitettua verkkopeliä pyöritellä.

http://autoassault.com/news/

Lue lisää eDomesta

Auto Assault -ennakko (pc)

Auto Assaultissa seikkaillaan aseistetuilla autoilla

Verkkoseikkailujen mokaisesessa maailmassa osa 1: laatumorpit

Muropaketin uusimmat