Uusimmat

Nyt puoleen hintaan PS Storessa: ”Ihan ok” selviytymisräiskintä hirviöiden valtaamassa apokalyptisessa maailmassa

30.09.2020 14:06 Muropaketin toimitus

PlayStation Storen viikon tarjouspeli on vaihtunut. Tällä kertaa tarjotaan räiskintää puoleen hintaan.

Viikon 40/2020 tarjouspeli on hieman tuntemattomampaa osastoa: kaupan on Remnant: From the Ashes hintaan 39,95 19,97 euroa.

Joulukuussa 2019 julkaistua Remnant: From the Ashesia ei Muropaketissa viime talvena arvioitu, mutta Metacritic-sivu tarjoaa aika hyvän käsityksen siitä, kannattaako pelistä paria kymmentä euroa maksaa: kriitikkoarvosana on 77/100 ja käyttäjien antama arvosana 7,3/10.

Remnant on siis osastoa ”ihan ok”.

Pelin kuvaus kuuluu seuraavasti:

Muinainen pahuus toisesta ulottuvuudesta on syössyt maailman kaaokseen. Sukupuuton partaalla kamppailevalla ihmiskunnalla on teknologia, joka avaa portaaleja muihin ulottuvuuksiin ja vaihtoehtomaailmoihin. Matkusta portaalien läpi, selvitä pahuuden alkuperä, pysy hengissä resursseja keräämällä ja taistele tiesi takaisin, jotta ihmiskunta saisi jälleen jalansijaa ja voisi aloittaa jälleenrakennuksen… Remnant: From the Ashes on kolmannen persoonan toiminnallinen selviytymisräiskintä, joka sijoittuu hirviöiden valtaamaan apokalyptiseen maailmaan. Olet ihmiskunnan viimeisiä selviytyjiä ja lähdet yksin tai enintään kahden muun kanssa kohtaamaan tappavat vihollislaumat ja eeppiset pomohirviöt ja lunastamaan kadotettua maailmaa takaisin. Tutkit dynaamisesti luotuja maailmoja, jotka muuttuvat joka pelikerralla ja joista löytyy yli sata erityyppistä tappavaa vihollista ja 20 pomotaistelua. Turvanasi on häijy valikoima aseita, panssareita ja erikoismuokkauksia, joilla sopeudut eri tilanteisiin.