Paper Mario seikkailee taas joulukuussa

13.11.2012 14:00 Jukka O. Kauppinen

Paper Mario  -pelisarjalla on omat, innostuneet faninsa. Ja heille on tiedossa hyviä uutisia, sillä pelisarja saa joulukuussa uuden pelin. Paper Mario: Sticker Star siivittää Marion uusiin seikkailuihin taikatarrojen maailmassa.

Sienivaltakunnassa vietetään vuosittaista tarrajuhlaa, mutta eikös Bowser vain tunge pilaamaan kekkereitä kepposillaan. Bowser piilottaa kuusi Royal-tarraa, jotka Marion on löydettävä Kersti-tarrakeijun kanssa.

Tarrat ovat olennainen osa peliä. Pelaajat käyttävät tarroja tehdäkseen erilaisia hyökkäysliikkeitä taisteluissa. Lisäksi tarrojen avulla voi paljastaa uusia alueita, ratkaista eteen tulevia pulmia ja löytää uusia keinoja edetä pelissä.

Pelaajat keräävät tarroja irrottamalla niitä ympäristöstä, ostamalla niitä kaupoista, tai jopa valmistamalla niitä itse ja säilyttämällä niitä kirjan sisällä myöhempää käyttöä varten. Kersti-tarrakeijun avulla 3D-maailman voi muuttaa paperiksi litistämällä sen ja käyttämällä sitten tarroja löytääkseen salapaikkoja ja piilotettuja esineitä.

Paper Mario: Sticker Star julkaistaan 3DS:lle 7. joulukuuta.

Lisätietoja: www.nintendo.fi

Lue myös

Domen arvosteluviikko 45/2012: Close Combat, Halo 4, New Super Mario Bros. 2, Shardlands, Skylanders, Unfinished Swan…

EA julkaisi suomenkielisiä selainpelejä: Command & Conquer & Lords of Ultima

Mafian suunnittelija dissaa Dead Space 3:a jo ennakkoon

Pelit syntipukkeina Venäjän ammuskeluun