Uusimmat

PS5-pelin julkaisua lykättiin vain viikko ennen ilmestymispäivää

03.11.2022 13:30 Muropaketin toimitus

Sega on jälleen lykännyt konsolinpelin julkaisun hamaan tulevaisuuteen vain hetkeä ennen luvattua julkaisupäivää.

Comic Book kertoo, että odotettu managerisimulaattori Football Manager 2023 ei ilmestykään ensi viikolla PlayStation 5:lle. Pelin piti ilmestyä Sonyn konsolille 8. marraskuuta, jolloin se saapuu muillekin alustoille, mutta nyt PS5-julkaisua on lykätty.

Pelijulkaisija Segan ja Sport Interactive -pelistudion mukaan syynä ovat ”ennustamattomat komplikaatiot”, jotka tulivat esiin pelin hyväksymisprosessissa. Tarkempia tietoja ei ole kerrottu, eikä mitään uutta julkaisupäivää ole annettu. Kehittäjät kuitenkin lupailevat että Football Manager 2023:sta päästään nauttimaan myös PS5:llä niin pian kuin mahdollista.

Tämä lykkäys on Segalle jo toinen viime hetken pelilykkäys lyhyen ajan sisällä. Vasta lokakuussa kerroimme, että Sega joutui lykkäämään PC:ltä tutun Humankind-strategiapelin konsolijulkaisun hamaan tulevaisuuteen. Sen kohdalla puhuttiin kuitenkin ”uniikeista ongelmista”, jotka ilmenivät konsolikäännösten tekemisessä.

Football Manager 2023:n on määrä ilmestyä 8. marraskuuta Windows PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, iOS:lle, Androidille, Macille, Nintendo Switchille ja Apple Arcadeen.