UUSIMMAT

Pystytkö suojelemaan perhettäsi ydinsodan jälkeisessä maailmassa?

30.06.2014 16:00 | Miikka Lehtonen

Ydinsota ei välttämättä enää huolestuta montakaan meistä, mutta aikanaan se oli ihmiskunnan suurin pelko. Takapihoilta löytyi bunkkereita, joihin piti perheen kanssa mennä piiloon pommeilta. Ja mitäs sitten, kun pahin on tapahtunut? Sitten alkaa selviytyminen.

Sheltered tuli sattumalta vastaan IRCissä (kiitos hakkerialias Horatiolle tipsistä) ja vei heti sydämeni. Retrohenkinen ja pikseligrafiikalla tehty avoin seikkailu, jossa tavoitteena on selvitä ydinsodan jälkeisessä maailmassa? Myy-pirun-ty. Backaus lähti niin että rapsahti. Ja ajattelin saman tien, että joku muukin voisi olla kiinnostunut. Filmi pyörimään!

 

Keräys on käynnissä vielä neljä päivää ja tavoite on jo täyttynyt, eli nyt jahdataan vain stretch goaleja, joista löytyisi muun muassa PlayStation 4 -versiota. Kiinnostaisiko? Hmm?

Päivitys 1.7.: Team 17 nappasi pelin omaan indie-julkaisuohjelmaansa. Oman kertomansa mukaan ennätysvauhdilla, sillä julkaisudiili oli allekirjoitettu 48 tunnin sisään siitä, kun firman tyypit teoksen ensimmäistä kertaa näkivät. Ilmestyy siis 2015, PC:lle ja muille mahdollisille alustoille.

Lähde: Kickstarter

Muropaketin uusimmat