Uusimmat

Red Dead Redemption 2 tarjoaa yli 50 erilaista ja laajasti kustomoitavaa asetta

13.10.2018 15:44 Muropaketin toimitus

Rockstar on julkaissut Red Dead Redemption 2:n kotisivuilla katsauksen pelin yli 50 aseen valikomaan. Aseet ovat myös laajasti kustomoitavissa. 

Rockstarin mukaan tässä kuussa saapuva Red Dead Redemption 2 tulee sisältämään yli 50 erilaista asevaihtoehtoa. Lisäksi aseita pääsee kustomoimaan laajasti juuri omaan makuun soveltuvaksi esimerkiksi valitsemalla niihin erilaisia ammustyyppejä, jotka vaikuttavat tarkkuuteen, vahingon määrään ja aseen kantamaan. Tarjolla on myös erilaisia tähtäimiä, kahvoja ja muita lisäosia, jotka vaikuttavat aseen ominaisuuksiin ja ulkonäköön.

Red Dead Redemption 2 ottaa aseen omistamiseen realistisen näkökulman, sillä pelaajien täytyy myös muistaa huoltaa ja öljytä omaa tuliluikkuaa, tai muuten se saattaa jumittua tai hajota käsiin kesken tulitaistelun. Peli tulee sisältämään myös Dead Eye -tähtäyssysteemin, jossa tähtäystä voi helpottaa aikaa hidastamalla.

Red Dead Redemption 2:n laajaan asevalikoimaan voi tutustua pelin kotisivuilla. Pelistä löytyviä asetyyppejä ovat muun muassa revolverit, katkaistut haulikot ja tarkkuuskiväärit.

Red Dead Redemption julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 26. päivä lokakuuta.