UUSIMMAT

Resident Evil 7:n uusi ilmainen sekä maksullinen DLC on julkaistu

13.12.2017 21:12 | Muropaketin toimitus

Resident Evil 7: Biohazardin kaksi uutta laajennusta on julkaistu. Toinen näistä on ilmainen ja toisesta pitää pulittaa.

Resident Evil 7:n kaksi uutta DLC-laajennusta on julkaistu: ilmainen sekä maksullinen. Ilmainen on nimeltään Not A Hero, jossa seikkailee pitkän linjan Resident Evil -hahmo Chris Redfield.

Maksullinen laajennus on nimeltään End of Zoe, jossa pelataan kovanyrkkistä Bakerin perheenjäsentä tarkoituksena pelastaa Zoe soiden kauhuilta.

Not a Hero on ilmainen kaikille Resident Evil 7:n omistajille Steamissa. Redfield tutkii siinä Bakerin perheen metkuja ja taistelee erinäisiä hirviöitä vastaan hienojen aseiden lisäksi myös nyrkeillään. Sanotaan, että kyseinen lisäosa on kestoltaan noin puolitoistatuntinen.

Sen sijaan End of Zoe on kestoltaan laajempi. Sen pääosassa on Joe Baker, yrmeä soilla elelevä ns. survivalisti, joka tekee itse keihäänsä, syö matoja ja repii monstereiltä päät irti sen jälkeen, kun on antanut niille kunnon selkäsaunan.

Resident Evil 7:n season pass (30 €) pitää sisällään End of Zoe -laajennuksen, kuten kaikki muutkin DLC:t. Erikseen ostettuna End of Zoe kustantaa 15 €.