Uusimmat

Robert Ludlumin jännärit pelimuotoon

28.06.2007 12:31 Jukka O. Kauppinen

Sierra ilmoitti siirtävänsä tunnetun trilleristin Robert Ludlumin The Bourne Conspiracyn pelimuotoon. Kyseessä on samalla ensimmäinen Ludlumin teoksiin perustuva videopeli.

High Moon Studiosin työstämä peli yhdistelee The Bourne Identity –kirjan ja –elokuvan aineksia uuteen muotoon, josta päästään nautiskelemaan 2008 kesällä. Peli ei pohjaudu puhtaasti kumpaankaan esikuvana olevaan teokseen, vaan sekoittaa niistä oman soppansa.

PS3:lle ja Xbox 360:lle ilmestyvässä pelissä pelmataan ”30 miljoonan taalan eliittiagentilla”, joka pelin mittaan selvittää sekä itsensä salattuja taustoja että joutuu kaikkien jahtaamaksi saaliiksi.

Luvassa on siis sekä toimintaa että hiippailua, kun pelaaja välillä melskaa kunnon turpalöylyissä että suorittaa salaisia tehtäviä ja salamurhia. Tai pistää kumoon kokonaisia vihollisarmeijoita.

Sierra kertoo tehneensä yksinoikeussopimuksen Ludlumin teosten siirtämisessä pelimuotoon, joten nähtävästi yhtiö aikoo luoda tästä oman vastineensa Ubisoftin suosituille Splinter Cell- ja Rainbow 6 –sarjojen peleille.

http://www.bournethegame.com/

http://www.ludlumbooks.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Ludlum