UUSIMMAT

Rockstar uhkailee GTA-huijareita bannivasaralla

17.01.2014 10:00 | Juho Anttila

Grand Theft Auto V oli monen mielestä viime vuoden paras peli. Uuden GTA:n verkkopeliosiolla, GTA Onlinellä ei sen sijaan mennyt ihan niin hyvin. Julkaisu meni verkko-ongelmien vuoksi poskelleen, eivätkä pulmat ole loppuneet tähän. Viime aikoina peli on kärsinyt bugeista, jotka ovat mahdollistaneet pelin sisäisen rahan haalimisen epäreiluin keinoin.

Rockstar on jo päivittänyt GTA Onlinea ja luvassa on myös lisää korjauksia sitä mukaa, kun aukkoja löytyy ja niitä ehditään paikkaamaan. Tämän lisäksi firma on luvannut ottaa käyttöön ankarat keinot niitä pelaajia vastaan, jotka ovat tahallaan hyödyntäneet bugeja rahan ansaitsemiseksi.

Rockstarin mukaan jokainen, joka jää kiinni epäreilusta pelistä tulee saamaan rangaistuksen. Tämä voi olla joko passitus vain huijareille varatulle palvelimelle tai pahimmassa tapauksessa bannit koko pelistä. Sen sijaan ne, joiden ei voida osoittaa huijanneen tahallaan menettävät vain epäreilulla tavalla keräämänsä rahat.

Firman tiukka suhtautuminen huijauksia kohtaan on ymmärrettävää kahdesta syystä. Epäreiluilla keinoilla luotu peliraha sekoittaa pelin sisäistä ekonomiaa ja häiritsee näin muiden pelikokemusta. Toisaalta GTA Onlinessä on mahdollista ostaa pelirahaa oikealla rahalla. Jos pelirahaa saa huijaamalla helposti ja ilmaiseksi, syö tämä myös Rockstarin tuottoja.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

GTA Online päivitti huijareita hiiteen

Pelinkehittäjältä varastettiin 30 000 Steam-avainta

RuneScape selätti kultafarmaajat

Keskustelu

Joku tyyppi antoi itselleni 170 miljardia jo heti ensimmäisen pelikerran aikana. Siinä sitten tuli tuhlattua kaikkeen mahdolliseen, mutta ei sitä saanut kulumaan millään. Tänään GTA:n avatessa oli uusi päivitys jonka jälkeen pankista oli hävinnyt melkeen kaikki. Ainoastaan kirstun pohjalle oli jätetty 80.000 jolla ei tee hirveästi mitään.

Multiplayer on muutenkin kyllä aika heikko esitys ja porukka vaan tappaa toinen toisiaan ilman mitään syytä. Olisi kiva random tyyppien kanssa tehdä jotain, mutta heti tulee kutia nassuun. Kaikki kivat asiat on niin monien levelien takana, että vaatii sen 200 tuntia, että saa vaikka auton viritettyä jotta ehtii voittamaan kisoja jne.. Nyt kun viimeisetkin rahat vietiin niin ei siinä ole hirveää motivaatiota pelata kun pääsi jo maistamaan sitä makeaa puolta :)

Ja mitään ei tule. GTA ei ole ikinä ollutkaan verkkopeli. Olisivat sitten tappaneet singleplayerin ja kehittäneet vain sitä. Koska kyseinen Online on ihan paskaa.

Muropaketin uusimmat