UUSIMMAT

Shank 2 – lisää verta ja westerniä

02.10.2011 16:50 | Jukka O. Kauppinen

Klei Entertainment työstää parhaillaan jatko-osaa viime vuoden yllättävimpiin latauspeleihin kuuluneelle Shank-pelille. Alkuvuodesta 2012 julkaistava Shank 2 ilmaantuu digitaalilatauksena niin PC:n kuin konsolienkin latauskauppoihin.

“Shankilla on vielä paljon annettavaa” Klei Entertainmentin perustaja Jamie Cheng kehaisee.

”Olemme hyödyntäneet pelaajilta saamaamme palautetta ja toiveita lisäten omia pikku juttuja sinne tänne. Shank 2-peliä varten rakensimme kaiken uudelleen ihan alusta lähtien luodaksemme entistäkin makeamman taistelujärjestelmän, grafiikat ja 2D-animaatiot.”

EA:n Jamil Moledina puolestaan kehuu: “Shank 2 on todiste heidän kyvystään yhdistää emotionaalisesti koukuttava mutta äärimmäisen väkivaltainen tarina täydelliseen ohjaukseen ja upeaan grafiikkaan.”

Shank 2 –pelissä entinen palkkamurhaaja Shank joutuu taas toiminnan keskipisteeseen. Peli tarjoilee alkuperäisen tapaan 2D-tasoloikintamättöräiskintää, mutta paranneltujen pelimekaniikkojen kera.

Lisäksi ”peli tarjoaa intensiivisen arcade-tyylisen co-op moodin, jossa pelaajat voivat taistella tiiminä entistäkin tehokkaammin.”

Lisätietoja: www.shankgame.com

Lisää aiheesta

Shank (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Jos pölyiset kadut, likaiset meksikolaisgangsterit, heiluvat veitset, pärisevät moottorisahat, luchadore-painijat ja kaikkialle lentävä veri kuulostavat hyviltä ideoilta, tässä voi olla juuri sinulle sopiva old school –seikkailu.

Lue myös

Fallout: New Vegas Lonesome Road DLC (PC, PS3, Xbox 360) 

Gioteck HF-2 FPS Controller – tosimiehen FPS-ohjain?

Resident Evil: Operation Raccoon City -ensikosketus – selviytymiskauhusta zombieräiskeeksi

Star Fox 64 3D (3DS)

Muropaketin uusimmat