Sony Music Entertainment alkaa julkaista indie-pelejä Unties-nimikkeellä

18.10.2017 22:13 | Muropaketin toimitus

Sony Music Entertainmentin uusi Unties-pelijulkaisija keskittyy indie-peleihin.

Sony on päättänyt lähteä julkaisemaan indie-pelejä, jotka muutoin saattaisivat jäädä huomaamatta isommalta peliyleisöltä. Unties on uusi Sony Music Entertainmentin pelijulkaisija, joka on tähän mennessä julkistanut neljä peliä. Näille peleille on yhteistä se, että niille kaikille on näytetty vihreää valoa Steam Greenlightissa.

”Pelien kehittämiskulujen pienentyminen on mahdollistanut korkeatasoisten pelien kehittämisen pienessä mittakaavassa. Samaan aikaan pelien globaali digitaalinen julkaiseminen on muuttunut helpoksi. Toisaalta tämä aiheuttaa pelien ylitarjontaa ja luo sellaisia tilanteita, joissa mielenkiintoiset pelit jäävät usein ilman huomiota”, kertoo Sony Music Entertainment tiedotteessa.

SME jatkaa, että Untiesin avulla heillä on mahdollisuus löytää näitä mielenkiintoisia pelejä ja tuoda niitä esille. Päämääränä on levittää tietoutta mahtavista peleistä ja julkaista niitä lukuisille eri pelialustoille.

Nimi Unties (suomeksi: vapauttaa, päästää irti) tulee ajatuksesta päästää valloilleen ainutlaatuisten pelien luojien erinomaiset lahjakkuudet ympäri maailmaa, sekä päästää nämä tahot vapaiksi erilaisista pelijulkaisuun liittyvistä kahleista.

Unties on julkistanut neljä peliä, joista kolmen pelitrailerit on katsastettavissa tässä.