UUSIMMAT

Star Citizenin uusin alus maksaa vain 1116 dollaria

05.10.2015 13:49 | Jukka O. Kauppinen

Vaikka avaruusooppera Star Citizen onkin muuttunut melkoiseksi oopperaksi, projekti jatkuu. Pelin uusin alusjulkaisu tosin nostattaa jo ihan hitusen kulmakarvoja ja oho-mittarikin tärähtää, sillä faneille myydään nyt 1116 dollarin hintaista Endeavor-luokan avaruusalusta.

”Endeavor-luokan alukset ovat täysin modulaarisia ja kustomoitavia tutkimusaluksia, joita voidaan muokata monituisiin tieteellisiin ja lääketieteellisiin tehtäviin.”

Paketin hinta on itse asiassa hitusen alennettu, sillä jos Endeavor Master Set –paketin sisältämän aluksen rungon ja modulit ostaisi erikseen, olisi niillä hintaa enemmänkin.

Hämmentävää silti katsella, että yhä alpha-asteella olevaan peliin julkaistaan näin rankasti hinnoiteltuja virtuaalisia leluja. Toisaalta, eipä kukaan pakota ostamaankaan!

Lisätietoja: Standalone Ship – Endeavor Master Set – LTI

Lisätietoja: RSI:n foorumit: Endeavor Master Set

Keskustele: Star Citizen – Open-world Multiplayer Space Sim.

Lisää aiheesta

Derek Smartin Star Citizen -draama sai absurdeja piirteitä

Star Citizen -draamapommit räjähtelevät taas

Star Citizen -kehittäjät selittelevät FPS-moduulin viivästymistä

Star Citizenin tekijät torjuvat huhuja – kaikki etenee suunnitelmien mukaisesti

Keskustelu

Näillä alpha-aluksilla annetaan ihmisille mahdollisuus tukea/rahoittaa projektia. Niitä ei koiteta kaupata laatu-hintasuhteeltaan pätevinä ostoksina.

Tuota. Siis oikeastihan ettei oo tyhmä ken pyytää jne. Mutta eihän tämä ole ensimmäinen tonttuluokan alus mitä nää kaverit on julkaisseet? Uskookoko joku oikeasti, että noi tulee? Ei sillä, alukset on hieno juttu ja kaikkea ja itelläni on se 300-sarjan explorer variantti mut tuo? Mikäs se joku corvette oli jossa oli joku 8 hengen miehistö ja muuta tollaista pientä?

Jos tää joskus tulee, niin jumalauta tästä tulee kova peli.

Uskomattoman halpa! Tuollainen alushan maksaisi normaalisti varmaan miljoonia!

Muropaketin uusimmat