Taiteilija ennusti Idris Elban roolituksen Cyberpunk 2077 -peliin jo vuosia sitten – teos on vaikuttava

15.12.2022 21:01 Muropaketin toimitus

Unkarilaisen taiteilijan Cyberpunk 2077 -aiheiset työt ovat käyneet hyvin kaupaksi sen jälkeen, kun kävi ilmi, että Elba näyttelee pelin lisäosassa.

Viime viikolla kerrottiin, että Idris Elba näyttelee Cyberpunk 2077:n Phantom Liberty -laajennuksessa, joka tulee ensi vuonna saataville. Tieto yllätti unkarilaisen taiteilijan Zsolt Kosan, jonka kahden vuoden takaisissa töissä nähdään Idrid Elba osana suositun pelin maailmaa. Asiasta kirjoitti Eurogamer.

“Kun kuulin uutiset ensimmäistä kertaa, ihoni meni kananlihalle enkä voinut lopettaa hymyilyä moneen tuntiin. En voi vieläkään uskoa sitä. On aina jännittävää nähdä, kuinka ideani muuttuu todeksi”, Kosa kertoi.

Idris Elba Cyberpunk 2077:ssa.

Kosan Cyberpunk 2077 -teos.

Kosa työskenteli peliteollisuudessa vuosikymmenen ajan, jolloin hän osallistui monien kasuaalien pelien kuvittamiseen. Sittemmin hän ryhtyi muotisuunnittelijaksi esimerkiksi Blizzardille ja Warner Brosille, ja hänen töitään on nähty Lontoossa sijaitsevassa kuuluisassa The National Galleryssa. Kosan teoksia löytyy ArtStation-sivustolta.

Phantom Liberty tulee ensi vuonna saataville PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille.

LUE MYÖS: CD Projekt Red paljasti syyn Cyberpunk 2077 -moninpelin lakkautukselle

Muropaketin uusimmat