UUSIMMAT

Titanfall-mobiilipelin kehitys keskeytetty beta-vaiheessa

15.01.2017 10:35 | Muropaketin toimitus

Titanfall-sarjaan perustuvan Titanfall: Frontlinen kehitys on keskeytetty. Suljettuun beta-testaukseen ehtinyt peli ei kehittäjien mukaan ollut tarpeeksi intesiivinen ja toiminnallinen.

Titanfall 2 ilmestyi loppusyksystä, mutta vielä hetki sitten kehitteillä oli myös toinen Titanfall-projekti. Mobiilialustoille suunnitellun Titanfall: Frontlinen kehitys on nyt kuitenkin keskeytetty, raportoi Kotaku.

Frontlinen oli määrä olla mobiilikeräilykorttipeli, ja projekti ehti jopa suljettuun beta-testaukseen asti. Nyt peli on kehittäjästudio Particle Cityn mukaan laitettu jäihin, ja Frontlinen Facebook-sivuilla julksaistussa tiedotteessa todetaan:

– Olemme oppineet uskomattoman paljon Titanfall:Frontlinen beta-testauksessa, mutta lopulta emme uskoneet kokemuksen pystyvän samaan intensiiviseen ja toiminnalliseen pelattavuuteen, josta Titanfall tunnetaan.

– Vaikkei ole koskaan helppoa peruuttaa peliä, otamme innostuneina mukaamme useita ideoita, joista pelaajat pitivät, ja rakennamme niiden varaan tulevissa Titanfall-mobiilipeleissä.

Frontlinen beta-testauksen serverit suljetaan 20. tammikuuta. Vaikka projekti päättyykin, pysyy Titanfall-sarjan pääpeleistä tunnetun Respawn Entertainmentin, julkaisija Nexonin ja mobiilikehittäjä Particle Cityn yhteistyösopimus voimassa. Tulevaisuudessa voidaan siis kuitenkin odottaa Titanfalliin perustuvia mobiilipelejä.

Titanfall

Kaikki jutut aiheesta