UUSIMMAT

Uusi Shadowrun edistyy – katso uusi kuva

20.08.2012 10:45 Juho Anttila

Shadowrun Returns

Kickstarter on melkoinen muoti-ilmiö, jonka kautta on haettu rahoitusta jos jonkinlaisille projekteille. Shadowrun Returns on näistä ehdottomasti kiinnostavimmasta päästä. Perinteinen 2D-roolipeli alkuperäisen Shadowrunin tekijöiltä maistuu takuulla muillekin kuin Miikalle.

Cyberpunkkia, magiaa ja mystiikkaa. Siinäpä resepti pelille, jota kehtaa odottaa. Tiimi keräsikin rahaa yli neljä kertaa tavoitteensa verran, joten projekti on lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt tulevasta pelistä on julkaistu uusi, sangen makoisa kuva.

Tähän mennessähän pelistä on esitelty vain korkean tason konseptitaidetta. Uusinkaan kuva ei ole vielä pelimoottorin tuottama, mutta nyt tarjolla oleva otos antaa jo aivan eri tasoisen kuvan siitä, mitä on odotettavissa.

Shadowrun Returnsin pelialueet kasataan käsin maalatuista 2D-elementeistä. Hahmot toteutetaan puolestaan 3D-grafiikalla. Tiimi uskoo pääsevänsä valitulla toteutustavalla hyvin lähelle nyt julkaistun kuvan tarkkuutta ja tunnelmaa. Tekijät ovat myös hyvin tyytyväisiä projektin edistymiseen, joten lisää näytettävää lienee odotettavissa toivottavasti ei kovin kaukaisessa tulevaisuudessa.

Pieniresoluutioinen versio kuvasta on nähtävissä tässä. Shadowrun Returnsia kehittävän Harebrained Schemesin sivuilta löytyy kuvasta suurikokoisempi versio, sekä tietenkin vino pino tietoa projektista ja sen edistymisestä. Kannattaa vierailla.

Shadowrun Returns

Lähde: Harebrained Schemes

Lisää aiheesta

Shadowrun: puoli tuntia kysymyksiä ja vastauksia, sekä komeaa konseptitaidetta

Shadowrunin luoja työstää uutta 2D-Shadowrunia

Crimson Skies -uusintaversio on Shadowrun-tiimin tähtäimessä

Lue myös

Orcs Must Die! 2 (PC)

Might & Magic Heroes Online on f2p-selainstrategiaseikkailu

Modaajat kaivoivat Fallout: New Vegasista leikatun sisällön esiin

Heavy Rain -ohjaaja: Peliala ei tahdo aikuistua