UUSIMMAT

Uusia skaboja: Voita F1 2011- ja Ace Combat -kamasetit, vielä ehdit myös Driverin ja NBA:n kilpailuihin!

12.10.2011 13:16 | Jukka O. Kauppinen

Nyt riittää skaboja! Aukaisimme juuri saitille mainiot uudet kilpailut F1 2011- ja Ace Combat Assault Horizon -peleille. F1 2011 -kilpailussa on palkintoina iso kasa F1-roinaa, Ace Combatin lentokonetietäjille on puolestaan luvassa kolme Combat Assault Horizon -pelin Limited Edition -pakettia paidan ja kynän kera. Lisäksi ehdit vielä täpärästi osallistua Driver San Francisco- ja NBA 2K12 -kilpailuihin!

Kaikki Domen avoimet kilpailut löydät täältä: https://muropaketti.com/kilpailut/

Voita F1 2011 -formulapaketti!

Codemastersin F1-kilpa-ajopelit ovat tämän hetken kuuminta pelattavaa F1-faneille – ja sen kunniaksi tarjoilemmekin kivan kilpailun, jonka palkintona on reilu satsi formulakrääsää. Osallistu ja voit voittaa muun muassa F1-pipon, -paidan-, -pusakan ja -muistilehtiön!

Poltto päälle ja voita Ace Combat Assault Horizon -kamasetti!

Ace Combat -lentoräiskinnät ovat viihdyttäneet  pelaajia jo lähes 20 vuotta, niin pelihalleissa kuin konsolipeleinä. Sarjan uusin teos jatkaa huikealla linjalla, istuttaen pelaajat NATO:n kansainvälisen erikoisyksikön koneiden ohjaamoon taistelemaan vapauden puolesta. Osallistumalla Domen skabaan voit voittaa mahtavan Ace Combat Assault Horizon -kamasetin – ja tietysti pelinkin!

Voita NBA 2K12 -korispeli paidan ja lippiksen kera!

Tykkäätkö koriksesta? Tai urheilupeleistä? Sitten tässä on kilpailu juuri sinulle! Osallistu ja voit voittaa NBA 2K12 -korispelin haluamallesi pelikoneelle – ja vieläpä myös NBA-lippiksen ja -paidan!

Driver-kilpailu osa II: voita peli, paita ja avaimenperä!

Skabasimme hetkonen sitten Driver: San Francisko -pelin hengessä, palkintoina vallan mainioita radio-ohjattavia leluautoja. Nyt skabataan samasta pelistä – mutta pelimäisemmin. Osallistu ja voita peli, paita ja avaimenperä!

Warhammer 40K: Space Marine Chainsword -kilpailun tuloksia kuumeisesti odottaville: tänään tulossa!

Lisäksi Space Marine -teemat lähetetään tänään sähköpostitse voittajille.

Lue myös

Dead Rising 2: Off the Record pursuaa rehevää zombiehuumoria

DICE uskoo: pelaajat ovat valmiita Mirror’s Edge 2:een

Forza Motorsport 4 -haastattelussa kerrotaan autopelin kehittämisen ja mallintamisen saloja

Williams Pinball Classics (PS3, Wii, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat