Uusimmat

Vankilasimulaattori Prison Architect julkaistaan tänä vuonna

01.02.2015 12:00 Juho Anttila

Steamin Early Access -palvelu antaa pelinkehittäjille mahdollisuuden esitellä teostaan pelaajille jo kesken kehitysprosessin. Samalla tekijät pystyvät rahoittamaan kehitystyötään. Sivuvaikutuksena tuntuu siltä, että aika moni peli viettää todella pitkän ajan Early Access -vaiheessa ennen virallista julkaisua.

Introversion Softwaren Prison Architect -vankilasimulaattori on ollut työn alla vuodesta 2012. Steam Early Access -palvelun kautta keskeneräinen peli on ollut ostettavissa vuoden 2013 alkupuolelta lähtien. Nyt, pari vuotta myöhemmin, pelin virallinen julkaisupäivä on vihdoin koittamassa.

Kehittäjä lupaa, että Prison Architectin virallinen, valmis versio julkaistaan tämän vuoden aikana. Lisäksi pelistä on luvassa myös mobiiliversio, joskin tämän version julkaisuajankohdasta ei ole tarjolla minkäänlaista tietoa. Tähän mennessä Prison Architectin keskeneräistä versiota on myyty jo yli miljoona kappaletta, joten ainakin tässä tapauksessa Steam Early Access on palvellut kehitysprojektia hyvin.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Prison Architect sai taas eeppisen päivityksen

Mulkaisu: Prison Architect

Prison Architect -kehittäjä: julkaisijat ovat m***kuja