UUSIMMAT

Vastarinta loppuu huhtikuun 8. päivä

07.04.2014 11:30 | Juho Anttila

Insomniac Gamesin Resistance-sarja oli Sonyn varhainen yritys vallata konsoliräiskintämarkkinoita. Peleille oli paikkansa, mutta trilogia ei silti missään vaiheessa noussut haastamaan kunnolla kilpailijoiden tai edes oman konsolin parhaita räiskintäpelejä. Insomniac Games ilmoittikin jo pari vuotta sitten, ettei sarja tule jatkumaan ainakaan heidän toimestaan.

Resistance-moninpeliä on kuitenkin pelattu vielä tämänkin vuoden puolella, vaan eipä pelata enää pitkään. Sony ilmoitti jo viime vuonna, että alkuvuodesta 2014 palvelimet menevät kiinni. Nyt firma on kertonut myös tarkan päivämäärän sille, koska sulkeutuminen realisoituu. PlayStation Vitan Resistance: Burning Skies -räiskinnän moninpelin kohtalo sen sijaan jäi vielä avoimeksi.

Vastarintaliike hiljenee jo huomenna, tiistaina 8. päivä huhtikuuta 2014. Insomniac Games kannustaa pelaajia kirjautumaan sisään vielä viimeistä kertaa. Ilmeisesti palvelimilla on mahdollisuus törmätä myös Insomniacin työntekijöihin. Vaikka Resistance-sarja ei ihan klassikoksi noussutkaan, onhan se aina haikeata, kun pala konsolipelihistoriaa sulkeutuu näillä näkymin lopullisesti.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Sony hylkää Resistance-sarjan

Sanokaa morjens Resistancelle, Insomniacille riitti 

Resistance 3 on paluu vanhoihin hyviin ratkaisuihin – lue arvostelu!

Keskustelu

Alelaarista ostin kaikki kolme peliä taannoin. En ensimmäistäkään ole jaksanut pelata loppuun. Ehkäpä suurin kauhu oli huomata kakkososan alkuvideossa suomalaisten ääninäyttelijöiden rääkyminen.

Muropaketin uusimmat