Uusimmat

WoWittajia hemmotellaan ilmaisella pingviinillä

13.10.2009 14:15 Miikka Lehtonen

Jos olet seurannut yhtään verkkopelaamisen viimeismpiä trendejä, lienet tietoinen Battle.netin uudistuksista, joita joudumme odottelemaan marraskuulle saakka. Blizzard haluaa luonnollisesti ihmisten hyppäävän kelkkaan joten nyt tarjolla olisi porkkanaa sen aiemmin tunnetun kepin ohella.

Lyhyt versio: jos olet World of Warcraftin pelaaja, sinun on yhdistettävä tilisi Battle.netiin. Piste. Kaikkien Blizzardin pelien login-tunnukset ja muut palvelut yhdistyvät yhden Battle.net -tunnarin taakse ja moni on jo hypännyt kelkkaan. Toistaiseksi uudistuksesta ei ole saanut kuin uuden login-tunnuksen.

Marraskuussa kuitenkin tapahtuu, sillä tuolloin lanseerattava Battle.netin uusi versio tulee mahdollistamaan muun muassa pelien välisen kommunikaation kaverien kanssa, sekä tätä kautta myös viestimisen World of Warcraftin serverien välillä. Oletettavasti samaan aikaan julkaistava sisältöpäivitys 3.3 lisää peliin myös mahdollisuuden ajaa instansseja muiden serverien pelaajien kanssa, aivan kuin Battlegroupien sisäiset PVP-kentät jo aiemmin.

Tästä johtuen Blizzard toivoisi kovasti, että kaikki hyppäisivät kelkkaan hyvissä ajoin ja välttäisivät näin viime hetken ruuhkan aiheuttamisen. Nyt se porkkana: ennen marraskuun 12. päivää Battle.net -yhdistyksen tekevät pelaajat palkitaan veikeällä pingviini-lemmikillä. Jo aiemmin tilinsä yhdistäneet saavat myös samaisen veikeilijän, jota voi odottaa postilaatikkoonsa tämän viikon aikana.

Linkki: Battle.net

Lisää aiheesta

Blizzard uusi Battle.netin ja avasi Starcraft II:n beta-ilmoittautumiset

Suuret Battle.net-suunnitelmat siirsivät Starcraft II:n ensi vuoteen

Diablo III jää ilman lähiverkkopeliä?

Lue myös

Epäillyt-lautapeli vie 1930-luvun Helsinkiin

Jesus Died LOL, lol?

Arvostelu: Magna Carta 2 (Xbox 360)