UUSIMMAT

Ysärifutiksen comeback olikin pettymys: ” kaikki on päin peetä”

01.07.2016 21:30 | Jukka O. Kauppinen

Dino Dinin Kick Off -futispelit olivat 1990-luvulla ehkä hauskimpia ja lysteimpiä urheilupelejä ikinä. Vaan huonostipa kävi, kun vanha futis yritti comebackiä.

Vice-sivuston ensitestin mukaan Kick Off Revival näet ”tekee kaiken väärin. Aivan kaiken. Se on kerta kaikkisen kamala. Anteeksiantamattoman hirveä. Se on niin keskeneräinen ja buginen, että se on huonoin futispeli mitä olen ikinä pelannut.”

”Revival on täynnä tappajabugeja ja älyttömiä puutteita. Eikä se ole edes hauska tai haastava. Se on niin rikkinäinen peli kuin mikään vain voi olla.”

Uh huh. Ei kuulosta hyvältä. Olen kovasti odottanut tätä, mutta nyt odotus muuttui aika pelottavaksi…

Samaan aikaan kotimainen Combo Breaker -tiimi tekee Jon Haren kanssa omaa Sociable Soccer -futistaan, josta lisää ensi viikolla!

Lue juttu: VICE; Congratulations, ‘Kick Off Revival’, You’re the Worst Football Game Ever

Kick Off Revival
Kaikki jutut aiheesta
Keskustelu

Ei kannata uskoa kaikkea mitä maailmalla uudesta Kick Offista kirjoitetaan. Peli on loistava. Jo pelin ainutlaatuisessa ohjaussysteemissä riittää haastetta pelaajalle kuin pelaajalle kuukausiksi. Itselläni loppui innokas Pro Evon pelaaminen täysin KO:n julkaisun jälkeen.

Negatiiviset arvostelut johtuvat pitkälti juuri haastavuudesta. KO on erilainen kuin FIFAt tai PESit, joten sen oppimiseen menee aikaa. Toisaalta peli on julkaistu osin keskeneräisenä, mm. varoitukset, loukkaantumiset ja vaihdot puuttuvat (nämä on luvattu seuraavaan patchiin). Tuntuu siltä, että paremman puutteessa arvostelija ovat tarttuneet juuri näistä puutteista valittamiseen. ”Tappajabugeja” en ole useiden tuntien pelaamisen aikana vielä nähnyt.

On sääli, jos Kick OFFin paluu jää pelaajilta väliin laiskasti väsättyjen arvostelujen vuoksi.

Muropaketin uusimmat