The Pokémon Companyn edustaja vahvisti: Pokémon GO tulee saamaan pelaajien keskisen vaihtojärjestelmän ja muita ominaisuuksia

07.09.2017 14:48 | Muropaketin toimitus

The Pokémon Companyn edustaja on vahvistanut Pokémon GO:n saavan pelaajien keskisen vaihtojärjestelmän. Mobiilipeli tulee saamaan myös muita uusia ominaisuuksia.

Pokémon GO julkaistiin alun perin yli vuosi sitten, mutta vielä tähän mennessä mobiilipelin moninpelaus on jäänyt melko alkeelliselle tasolle. Nyt The Pokémon Companyn edustaja Tsunekazy Ishihara on vahvistanut Bloombergille, että Pokémon GO tulee saamaan pelaajien keskisen vaihtojärjestelmän.

”Olemme tähän mennessä toteuttaneet vain 10% siitä, mitä The Pokémon Company ja Niantic ovat suunnitelleet Pokémon GO:n varalle”, kertoo Ishihara. ”Tulevaisuudessa Pokémon GO tuleekin saamaan muun muassa pelaajien keskiset vaihto- ja taistelujärjestelmät sekä muita uusia ominaisuuksia.”

Ishihara kertoi Bloombergin haastattelussa myös Pokémon GO:n haasteista: ”Erään ajattelutavan mukaan olisi hieno, jos kylmässä ilmanalassa elävät pelaajat voisivat löytää jääpokemoneja, kun taas vaikkapa rannikolta löytyisi vain vesipokemoneja. Meidän täytyy kuitenkin varmistaa, että kaikki pelaajat asuinpaikastaan riippumatta voivat tavata paljon erilaisia pokemoneja, joten meidän tulee löytää sopiva tasapaino näiden ideoiden välillä.”

Ishihara oli huolissaan myös Pokémon GO:n vaaroista, sillä hänen mukaansa ruutuaan tuijottavat ja samalla kävelevät pelaajat ovat vaarassa loukkaantua.

Vielä ei tiedetä, millä aikataululla Niantic ja The Pokémon Company aikovat tuoda seuraavat uudistukset suosittuun mobiilipeliinsä.