Pokemon GO -pelaajia vaivaa uusi toukkapokemoniin liittyvä mysteeri

17.12.2017 20:16 | Muropaketin toimitus

Pokemon GO -pelaajat yrittävät selvittää Wurmple-nimisen toukkapokemonin evoluutioon liittyvää mysteeriä.

Nykyään Pokemon GO -pelistä löytyy jo niin sanotun kolmannen generaation pokemoneja, eli pokemoneja jotka esiteltiin alun perin Ruby ja Sapphire -peleissä. Eräs kolmannen generaation pokemoneista on Wurmple-niminen toukkapokemon, johon liittyy uusi Pokemon GO-pelaajia vaivaava mysteeri.

Alkuperäisissä peleissä Wurmple kehittyi joko Silicooniksi tai Cascooniksi riippuen siitä, millainen luonne Wurmplella oli. Pokemon GO ei kuitenkaan sisällä alkuperäisistä peleistä tuttuja luonteenpiirteitä, joten pelaajat ovat yrittäneet selvittää, mikä suositun mobiilipelin tapauksessa määrittää Wurmplen evoluutiopolun.

Polygonin mukaan innokkaimmat Pokemon GO -fanit ovat arvailleet, voisiko kehitysmuoto riippua esimerkiksi Wurmplen hyökkäys- tai puolustusstatiikoista, säästä tai vuorokauden ajasta silloin, kun Wurmple kehittyy seuraavaan muotoonsa. Tarkemman tutkimuksen myötä vaikuttaa kuitenkin siltä, että Pokemon GO:ssa Wurmplen seuraavan kehitysasteen määrää puhtaasti tuuri.

Uutiset ovat hieman ikäviä niiden pelaajien kannalta, jotka haluavat täydentää pokedexinsä jommalla kummalla Wurmplen kehitysmuodoista, sillä huonolla tuurilla pelaajien Wurmplet saattavat kehittyä ”vääräksi” pokemoniksi kerta toisensa jälkeen.