Uusimmat

Red Dead Redemption 2:n virallinen mobiilisovellus paljasti: seikkailu saapuu myös PC:lle

28.10.2018 18:57 Muropaketin toimitus

Mobiililaitteille julkaistun Red Dead Redemption 2 Companion Appin koodista löytyvät vihjeet kertovat, että peli tulee saapumaan myös PC:lle.

Vuoden todennäköisesti odotetuin peli, Red Dead Redemption 2, julkaistiin vihdoin viime perjantaina. Toistaiseksi villiin länteen pääsee kuitenkin seikkailemaan ainoastaan Xbox Onen ja PlayStation 4:n välityksellä.

Nyt aiemmin tällä viikolla Rockstar julkaisi mobiililaitteille myös Red Dead Redemption 2 Companion Appin, jota voi käyttää muun muassa interaktiivisena karttana sekä pelin HUDin korvikkeena. Nyt sovelluksen koodista on löytynyt merkkejä siitä, että Red Dead Redemption 2 julkaistaan myöhemmin myös PC:lle, kertoo Rockstar Intel.

Sovelluksesta löytyviä parametreja ovat muun muasssa ”PARAM_companionAutoConnectIpPC”, ”CommandIsPcVersion(void)    000000000166A12C” ja ”SIGNIN_PC_APP_URL    0000000002A51F58”. 

Red Dead Redemption 2:n saapuminen PC:lle ei olisi kovinkaan suuri yllätys, vaan kysymys on enemminkin siitä, milloin peli saapuu PC:lle. Rockstar julkaisi myös Grand Theft Auto V:n ensin konsoleille ja vasta myöhemmin PC:lle. Tällä tavalla osa pelin suurimmista faneista ostaa pelin kahteen otteeseen, mikä tarkoittaa lisätuloja Rockstarille.