UUSIMMAT

Star Citizen on kerännyt jo yli 200 miljoonan dollarin edestä pelaajien rahoja eikä julkaisupäivämäärästä ole vieläkään tietoa

18.11.2018 12:57 | Muropaketin toimitus

Cloud Imperium Gamesin kehittämän Star Citizen on kerännyt joukkorahoituksen avulla jo yli 200 miljoonaa dollaria. Pelin julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan ole vielä mitään tietoa.

Star Citizen on ylivoimaisesti historian menestynein joukkorahoituksen avulla kehitettävä peli. Avarusseikkailu sai alkunsa jo vuonna 2012, kun peliä myytiin Kickstarterin kautta. Nyt Cloud Imperium Games on kerännyt Star Citizenin kehitykseen jo yli 200 miljoonaa dollaria. Rahaa peliin on syytänyt yli 2,1 miljoonaa pelaajaa.

Hurjasta rahamäärästä huolimatta pelaajille ei ole paljastettu minkäänlaista arviota siitä, milloin Star Citizenin on määrä valmistua. Kehitystä hidastaa se, että peliin lisätään jatkuvasti uusia ominaisuuksia nopeammin kuin vanhoja ideoita ehditään toteuttaa. Toistaiseksi Star Citizen on varhaisen vaiheen alpha-testauksessa.

Moninpelattavan Star Citizenin lisäksi Cloud Imperium Games kehittää myös pelin erillistä yksinpeliä, Squadron 42:ta. Myöskään sen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Muropaketin uusimmat