UUSIMMAT

Star Wars Jedi: Fallen Order on menestys – peittosi studion aiemmat pelit myyntiluvuissa

20.01.2020 11:34 | Muropaketin toimitus

Uudesta Star Wars -pelistä muodostui hitti Respawn Entertainmentille, vaikka arviot eivät olleet pelkästään ylistäviä.

Marraskuussa ilmestynyt Star Wars Jedi: Fallen Order on noussut ennalta-arvaamattomaan menestykseen. Paitsi että kyseessä on nopeimmin myynyt Star Wars -pelin digitaalinen julkaisu, on se nyt myös kehittäjästudio Respawn Entertainmentin historian myydyin peli, raportoi Game Fragger.

Respawn Entertainment tunnetaan Titanfall-peleistä sekä viime vuoden ilmaispelattavasta Apex Legends -räiskinnästä. Jedi: Fallen Order ylitti siis Titanfallien myyntiluvut vain kahdessa kuukaudessa, mitä voi pitää melkoisena saavutuksena. Tarkkoja myyntilukuja ei tosin ole julkistettu.

Uutukaisen menestys saattaa tukea huhua, jonka mukaan Respawn olisi jo kehittämässä jatko-osaa suositulle Star Wars -pelille. Jää kuitenkin nähtäväksi, mille alustoille ja millä aikataululla jatko-osa sitten ilmestyy, jos sellainen todella on tekeillä.

Viime viikolla Jedi: Fallen Order sai päivityksen, joka toi ennakkotilaajien saamaan bonus-sisällön ilmaiseksi kaikille pelaajille. Peli on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.