Tencent aikoo kääntää Ubisoftin pelejä mobiililaitteille – ensimmäisenä vuorossa Rainbox Six Siege?

09.04.2018 09:10 | Muropaketin toimitus

Kiinalainen Tencent aikoo kääntää Ubisoftin pelejä mobiililaitteilla. Ensimmäisenä vuorossa on todennäköisesti suosittu räiskintäpeli Rainbow Six Siege.

Viime aikoina useita, PlayerUnknown’s Battlegroundsin sekä Fortnite: Battle Royalen kaltaisia, PC:ltä sekä konsoleilta tuttuja pelejä on käännetty mobiililaitteille. Nyt PUBG Mobilen käännöstyöstä vastannut Tencent on hankkinut omistukseensa viisi prosenttia Ubisoftin osakkeista ja solminut yhteistösopimuksen, jonka mukaan myös Ubisoftin suosituimpia sarjoja aletaan kääntää mobiililaitteille.

Esports Observerin mukaan Tencent aikoo aloittaa Kiinassa suosituista moninpeleistä, joilla on vahva eSports-perusta. Täten ensimmäinen käännettävä peli on todennäköisesti Ubisoftin suosittu räiskintä, Rainbox Six Siege, vaikka Tencent ei olekaan vielä vahvistanut tietoa. Myöhemmin myös muut pelisarjat saattavat saada omat mobiiliversionsa.

Vielä tässä vaiheessa ei tiedetä, julkaistaanko tulevat mobiilikäännökset vain Kiinassa, vai tuodaanko ne PUBG Mobilen tavoin myös länsimaisten pelaajien saataville. Myöskään käännösten aikataulusta ei ole tarkempaa tietoa.