Uusimmat

”Tervetuloa VR-maailmaan! Täällä sataa rahaa!” – Rick and Morty: Virtual Rick-ality julkaistaan PlayStation VR:lle

09.12.2017 17:32 Muropaketin toimitus

PC:ltä tutttu Rick and Morty: Virtual Rick-ality käännetään myös PlayStation VR:lle. Pelin itseironisella trailerilla Rick ja Morty naureskelevat itsekin VR-hypetykselle.

Sonyn mukaan Rick and Morty: Virtual Rick-ality saapuu ensi vuoden alkupuolella myös PlayStation VR:lle. Aiemmin tänä vuonna peli julkaistiin PC:n kautta myös HTC Vivelle sekä Oculus Riftille. Kuten aiemminkin, kuullaan Rickin sekä Mortyn ääninäyttelijänä piirrossarjasta tuttu Justin Roiland.

Pelin itseironiaa tihkuvalla trailerilla pelihahmot kyseenalaistavat, onko VR-peleissä mitään järkeä. Kun Morty toteaa, ettei hän ole varma pitääkö hän pelistä, vastaa Rick sanoin ”En välitä pidätkö siitä vai et, se virtuaalitodellisuutta, viihteen kuuminta tulevaisuutta”. Rick toteaa myös, että Rick and Morty -lisenssi myytiin ”jollekkin videopelifirmalle isolla rahalla”.

PlayStationin blogin mukaan Rick and Morty: Virtual Rick-alityssä pelaajat pääsevät muun muassa kuuntelemaan (tai olemaan kuuntelematta) Rickin ohjeita, kääntelemään vipuja sekä painelemaan nappuloita ja rikkomaan asioita. Portaalien kautta pelaajat voivat hypätä toisiin ulottuvuuksiin ja halutessaan pelaajat voivat myös kuolla. Rick and Morty: Virtual Rick-ality opettaa pelaajat myös korjaamaan intergalaktisia autoja sekä kasvattamaan lemmikkejä.

 

Muropaketin uusimmat