Uusimmat

The Witcherin sankari vierailulle toiseen peliin? – Hyviä arvauksia ovat Monster Hunter sekä Soul Calibur

07.03.2018 10:50 Muropaketin toimitus

Witcher 3

The Witcher -pelien päähenkilön Geraltin vihjaillaan vierailevan tänä vuonna jossakin muussa pelisarjassa, mutta missä?

Geralt of Rivia on tähän mennessä seikkaillut vain The Witcher -roolipeleissä, mutta entä jos tähän tulisi pian muutos?

CD Projekt Red -studion yhteisöjohtaja Marcin Momot on julkaissut Twitterissä alla olevan viestin, joka vihjaa erittäin vahvasti Geraltin saapuvan jonkin muun sarjan peliin vielä tänä vuonna. Mitään tarkempaa tietoa Geraltin cameo-roolista ei kuitenkaan ole paljastettu, joten voimme vain arvailla, mikä peli olisi kyseessä.

Kuten GameSpot sekä Bleeding Cool toteavat, ovat vahvoja ehdokkaita tammikuussa ilmestynyt Monster Hunter: World sekä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä Soul Calibur VI. Monster Hunterissa on jo nähty viime vuonna ilmestyneeseen Horizon Zero Dawniin perustuvaa lisäsisältöä PlayStation 4:llä, joten Capcomin hirviöjahdissa ei ainakaan pelätä yhteistyötä muiden pelisarjojen kanssa.

Soul Caliburissa puolestaan on vuosien varrella nähty lukuisia hahmoja eri peleistä, ja kuten GameSpot huomauttaa, on sarja kehittäjä Bandai Namco myös toiminut The Witcher III:n julkaisijana osalla markkina-alueista. CD Projekt Red ja Bandai Namco ovat siis aiemminkin tehneet yhteistyötä.

Jäämme odottamaan Geralt-vierailun virallista julkistusta, mistä se sitten tuleekaan.

Ei mikään ihme, jos muut pelikehittäjät ovat kiinnostuneita lainaamaan The Witcher -sankaria peliinsä, sillä vuonna 2015 ilmestynyt The Witcher III on osoittautunut valtavan menestyneeksi ja arvostetuksi toimintaroolipeliksi. Kuten aiemmin kerroimme, peli oli vielä viime vuonnakin yksi Steamin tuottoisimmista peleistä.