UUSIMMAT

Twitch ryhtyi koviin toimiin – Eräs tunnetuin striimaaja bannattiin

10.01.2022 21:42 | Muropaketin toimitus

Twitch on ryhtynyt toimiin, joilla se haluaa estää sarjojen luvattoman esittämisen alustallaan. Eräs korkean profiiliin striimaaja sai bannit muiden käyttäjien ohella.

Twitch-alustaa käytetään pelien striimaamisen lisäksi myös sarjojen suoratoistoon, joka on kiellettyä toimintaa. Twitch on aiemmin sulkenut sellaisten käyttäjien tilejä, jotka ovat striimanneet musiikkia luvattomasti. Asiasta kertoo Eurogamer.

Twitch sisältää Watch Parties -ominaisuuden, jolla on mahdollista striimata sarjoja. Se tosin rajoittuu Amazon Prime Video -palvelun tilaajille, sillä Twitch on Amazonin omistama.

Eräs hyvin tunnettu striimaaja sai 48 tunnin bannit, koska hän striimasi Avatar The Last Airbender -sarjaa yli 8 miljoonalle seuraajalleen.

“Haluan tehdä selväksi, että en ole yllättynyt tilanteesta, enkä pidä sitä epäreiluna. On vääjäämätöntä, että julkaisijat ryhtyvät toimiin”, kommentoi Pokimane bannejaan.

Twitchistä YouTubeen siirtynyt striimaaja Ludwig on Pokimanen kanssa samoilla linjoilla.

“Valtava määrä ihmisiä on ryhtynyt viime aikoina käyttämään Twitchiä pelkästään sarjojen katseluun. Se on lähtenyt täysin käsistä, ja meidän striimaajien tulee pitää huoli siitä, että suunta muuttuu ennen kuin kaikki romahtaa”, Ludwig totesi.

LUE MYÖS: Gordon Ramsay: ”Mikä v-ttu on Twitch?”