Uusin PlayStation 5 -huhu ei paljoa faneja naurata: Jos konsoli julkaistaisiin nyt, pitäisi sitä pelata palokunnan kanssa

03.04.2020 09:45 | Muropaketin toimitus

Sisäpiiristä kantautuvien tietojen mukaan Sonylla olisi suuret vaikeudet haastaa Microsoftin Xbox Series X oman PlayStation 5 -konsolinsa kanssa.

Jeff Rickel kertoo Twitterissä kuulleensa useilta pelikehittäjiltä, että Sony on PlayStation 5:n kanssa pahassa pinteessä. Huhujen mukaan PlayStation 5:n komponentit ylikuumenevat pahasti, mikä heikentää konsolin suorituskykyä. Suurimpana ongelmana on PlayStation 5:n muotoilu, jota joudutaan ehkä vielä muuttamaan lähemmäs Xbox Series X:n tornimaista ulkonäköä.

Rickelin mukaan Sony ei ole paljastanut juuri lainkaan PlayStation 5:n julkaisun yhteydessä ilmestyviä pelejä, koska edes kehittäjät eivät vielä tiedä kuinka suorituskykyiselle konsolille pelit pitää optimoida.

Pahimmillaan ongelmat saattavat johtaa raportin mukaan siihen, että konsolin julkaisua joudutaan siirtämään 6-12 kuukauden verran tulevaisuuteen, samalla kun konsoliin tehdään muutoksia. Toisena vaihtoehtona on, että konsoli julkaistaan ongelmista kärsivinä ja Sony toivoo, että PlayStation-brändi jaksaa kannatella konsolia ongelmista huolimatta.

Muropaketin uusimmat