Uusimmat

Bungien seuraava peli on Crimson: Steam Pirates

24.08.2011 16:20 Jukka O. Kauppinen

Halo-pelejä puolikkaan ikuisuutta takonut Bungie-pelitalo on nyt itsenäinen, vapaa ja villi. Mutta firman ensimmäinen uuden aikakauden peli taitaa yllättää monet. Se on näet iPadille julkaistava steampunk-strategiapeli.

Crimson: Steam Pirates on vuoropohjainen strategiaa ja taktiikkaa yhdistelevä toimintapeli, jossa on myös aimo annos lautapelimäisyyttä. Höyrymerirosvolaivat ottavat yhteen iPadin näytöllä ja onpa luvassa myös lystiä moninpelaamista, joissa pelaajat kumartuvat saman iPadin ympärille ammuskelemaan toisiaan.

Melkoinen loikka AAA-tason megahaloista ja taatusti yllätys monelle Bungie-fanille.

Viimeisenä jännäyllärinä peli ei ole itse asiassa edes Bungien tekemä, vaan Harebrained Schemes -studion tekemä peli ilmestyy Bungien indie-pelikehittäjille perustaman Bungie Aerospace -osaston kautta. Bungie Aerospace tarjoilee pienille pelikehittäjille työkaluja ja julkaisukanavan, samoin markkinointi- ja testaustukea, jopa rahoitustakin.

Crimson: Steam Pirates julkaistaan App Storen kautta ensi viikolla. Teos on episodipohjainen ja sen ensimmäisen osan voi ladata ilmaiseksi. Myöhemmät episodit maksavat euron tai pari.

Lisätietoja:  Crimson: Steam Pirates

Lisätietoja: http://www.bungie.net/projects/aerospace/

Lisää aiheesta

Destiny ja Be Brave nyt Bungiella 

e3Dome: Respawn haastaa Bungien scifi-räiskinnöissä

Bungien seuraava peli on MMO

Bungie-kaupat saivat aikanaan Steve Jobsin raivon valtaan

Lue myös

E.Y.E.: Divine Cybermancy (PC)

Merchants & Marauders (Lautapeli)

Menivätkö rahat hukkaan – eli kadutko jonkin pelin ostamista?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -ennakko (PC)