Uusimmat

Gears of War -elokuvan tuotanto aloitettiin alusta

27.07.2010 13:30 Miikka Lehtonen

Sarjassamme uutisia Hollywoodista: suosittuun Gearsf of War -pelisarjaan perustuvaa elokuvaa tehtiin parin vuoden ajan ryminällä, mutta sitten tuli hiljaista. Gears-pelisarjan luonut CliffyB paljastaa, että hiljaisuus johtui yksinkertaisesti siitä, että projekti oli pitkään jäissä. Nyt kuitenkin tapahtuu taas.

Computer & Video Games uutisoi CliffyB:n kommentteja, joiden mukaan Gears-leffa elää taas pitkän hiljaiselon jälkeen. Aiemmin tänä vuonna elokuvan ohjaajaksi kiinnitetty Len Wiseman (mm. Underworld-elokuvat ja Die Hard 4.0) lähti lätkimään projektista.

Comic-Conissa puhellut CliffyB kertoi, että Wisemanin lähdöstä on nyt toivuttu ja projektia on kelattu hieman taaksepäin. Uuden ohjaajan etsintä on käynnissä ja Epic työstää itse käsiksen uusiksi alusta saakka. Tähän on syynä se, että elokuvan kaavailtu budjetti oli viime kierroksella toista sataa miljoonaa taalaa, mikä ymmärrettävästi pelotti hieman elokuvastudioita. Nyt tähtäimessä on matalampi budjetti. Ainakin perusteet ovat kunnossa, sillä Cliffy sanoo, että eräs uuden Gears-elokuvan suurista esikuvista on viime vuonna julkaistu, mainio District 9.

Lähde: Computer & Video Games

Lisää aiheesta

Gears of War jatkuu valkokankaalla

Gears of War 3 -haastattelussa Cliff Bleszinski

Gears of War 3 huhtikuussa 2011?

Lue myös

Marilyn Manson ja B-52s Rock Band 3:ssa

Creative HS-930i – saako rahalla laatua?

EA: Nintendo 3DS tulee myymään kuin häkä