Uusimmat

Housemarque juhlistaa Super Stardust HD:n 4-vuotissyntymäpäivää

01.07.2011 10:00 Tero Lehtiniemi

Housemarquen avaruusräiskintä Super Stardust HD:ta voidaan todennäköisesti pitää nykyisen konsolisukupolven ensimmäisenä kotimaisena taidonnäytteenä. Tämä mitä mainioin asteroidiräiskintä on nyt päässyt kunnioitettavaan neljän vuoden ikään, jota Housemarque päättikin juhlistaa asiaankuuluvasti kilpailuilla. Kuinka voin osallistua?

Osallistuminen on yksinkertaista. Ensimmäinen askel on omistaa peli, mikä saattaa huonoimmassa tapauksessa vaatia kotimaisen peliteollisuuden tukemista. Tämän jälkeen ei tarvitse mennä kuin itse peliin ja pelata Coventina-planeettaa. Kisan lopussa viiden parhaimman joukkoon selvinneet saavat varsin messevän palkintopaketin, kun taas kaikkien 2000 parhaan joukkoon sijoittuneiden kesken arvotaan viisi uniikkia Super Stardust HD -hupparia. Kilpailu kestää heinäkuun alusta 29. päivään asti, joten aikaa suorituksen hiomiselle on runsaasti.

Pääpalkintopaketteihin sisältyy yllä mainitun hupparin lisäksi muun muassa 3-D-kristalli ja pelin luojan Harri Tikkasen signeeraama juliste. Ilmaista peliä tai vastaavaa pakettiin ei ymmärrettävistä syistä kuulu.

Super Stardust HD on saatavilla ainoastaan PlayStation 3:lle, firman uusin ja vieläkin parempi peli Outland sen sijaan myös Xbox 360:lle.

Lähde: Housemarque

Lisää aiheesta

Super Stardust HD (PS3)

Outland (PS3, Xbox 360)

Lue myös

Maksaisitko sinä 100 euroa Call of Duty -yleisötapahtumasta?

Seuraava Zelda vie Linkin Harry Potterin jalanjäljille

Shadows of the Damned (PS3, Xbox 360)

Battle vs. Chess (Mac, PC, PS3, Xbox 360)