Uusimmat

Katso, kuinka pelitoimittaja menettää mielenterveytensä

03.11.2010 19:10 Miikka Lehtonen

Miten sinä vietit sunnuntaisi? Amerikkalaiset juhlivat silloin halloweeniä, kukin omalla tavallaan. Jotkut pukeutuivat asuihin, jotkut vetivät kunnon kännit ja toiset juhlivat baseball-mestaruutta. Mutta yksi mies lukittautui huoneeseensa pelaamaan erästä kaikkien aikojen vaikeimmista peleistä. Tässä hänen surullinen tarinansa.

Muun muassa 1Up-pelisaitilta tuttu retromies Ray Barnholt vietti halloweeninsä pelaten legendaarista Ghouls ’n’ Ghostsia, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen vaikeimmista peleistä. Ja vielä täysin epäreilulla tavalla. Mies kuvasi ja streamasi kaiken verkkoon dokumentoiden näin jälkipolville oman mielenterveytensä asteittaisen hapertumisen. Tarjolla on siis useita tunteja kuolemia, epäuskoista naureskelua ja alati kiihtyvää kiroilua.

Kaikki aikanaan peliä pelanneet muistanevat vielä, miten uskomattoman epäreiluilla tavoilla Arthurista lähtikään henki uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. En jaksaisi ehkä enää itse moista pelata, mutta katson kyllä, kun joku muu kärsii puolestani!

Linkki: I’m playing Ghouls ’n’ Ghosts!

Lue myös

Logitech Wireless Drum Kit – rumpujen lupaus ei täyty

Halo Reach – se on niiin awesomeeee

Kotimainen Monster Spinners -peli hauskuuttaa iPhonisteja