Uusimmat

PlayStation Vitan voi nyt ennakkotilata – hinta 249 tai 299 euroa

16.11.2011 22:00 Jukka O. Kauppinen

Sony on avannut tosissaan PS Vita -käsikonsolin hypeputken ja ilmoittaa, että konsoli on nyt innokkaimpien ennakkotilattavissa. Ja tarjolla on tietysti VAIN rajoitettu erä ja VAIN rajoitetun aikaa.

PS Vita tulee Suomessa kauppoihin 22.2.2012. 30.11. alkaen PS Vitan voi kuitenkin tilata ennakkoon ”valikoiduilta jälleenmyyjiltä”, tosin firma ei kerro keitä nämä valikoidut tahot ovat.

Ennakkotilaamalla Vitan laitteen saa varmuudella julkaisupäivänä, minkä lisäksi ennakkotilaajille annetaan jälleenmyyjästä riippuen vaikkapa pelilompakko tai PS Vita -kuulokkeet.

Sonyn mukaan…

 PS Vita tarjoaa rajatonta, interaktiivista viihdettä milloin tahansa ja missä tahansa. Sen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluvat upea viisituumainen OLED-kosketusnäyttö, takakosketusalue, kaksi analogista sauvaa, liiketunnistimet, kaksi kameraa ja mullistava käyttöliittymä sekä lisävarusteena 3G- ja Wi-Fi-tuki. PS Vita antaa todella monipuolisen kokemuksen ja tarjoaa rutkasti uusia tapoja pelata ja pitää yhteyttä ympäröivään maailmaan.

PS Vita 3G/Wi-Fillä maksaa 299  euroa. PS Vita Wi-Fillä maksaa 249 euroa. Lisäksi käyttäjien on käytännössä pakko ostaa myös muistikortti.

Lisätietoja: http://fi.playstation.com/psvita/

Lue myös

Assassins Creed Revelations (PC, PS3, Xbox 360)

Gunstringer (Xbox 360)

Need for Speed The Run – 18. kerta toden sanoo?

Voivatko pelit olla taidetta? No, ainakin niillä voi tehdä taidetta!