Uusimmat

Sound Blaster Tactic 3D -pelikuulokkeet tykittävät THX-ääniä peleihin

29.11.2010 10:51 Jukka O. Kauppinen

Creative on tuonut myyntiin uudet Sound Blaster Tactic 3D -pelikuulokkeet. Ne hyödyntävät THX TruStudio Pro -teknologiaa kuulijan ympäröivän äänimaailman toistamiseen.

Sound Blaster Tactic 3D Alpha ja Sound Blaster Tactic 3D Sigma ovat ensimmäiset Sound Blaster -pelikuulokkeet, joissa on muokattavat profiilit tarkkaa äänentoistokokemusta varten.  THX TruStudio Pro -ääniteknologia antaa pelaajille mahdollisuuden pienienkin peliäänien nyanssien säätämiseen ja tallentamiseen.

Pelikuulokkeiden mukana tulee valmiita profiileja, joita ovat tehneet muun muassa Johnathan “Fatal1ty” Wendel sekä compLexity- ja Dignitas-pelitiimien jäsenet.

THX TruStudio Pro -ääniteknologia hyödyntää kehittyneitä äänialgoritmeja, jotka tarjoavat 360 asteen tilaäänet peleissä. Tilaääniä voi toistaa ylhäältä, alhaalta ja kaikkialta pelaajan ympäriltä. Valmistajan mukaan näin saavutetaan äänentoiston aitous, johon tavalliset 5.1 tai 7.1 kuulokkeet eivät kykene.

Sound Blaster Tactic 3D Alpha -pelikuulokkeissa on 40 millimetrin Neodyymi-elementit. Kuulokkeet on suunniteltu kevyiksi ja sopiviksi pitkiäkin pelisessioita varten. Kuulokkeiden mukana on USB 2.0 -adapteri, joten kuulokkeita voi käyttää sekä digitaalisina että analogisina. Taustamelua suodattava mikrofoni on irrotettava.

Sound Blaster Tactic 3D Sigma -pelikuulokkeissa on puolestaan 50 millimetrin Neodyymi-elementit voimakkaampaa ja tarkempaa äänentoistoa varten. Lisäksi niiden pääpanta on tehty teräksestä. Myös Sigma-kuulokkeissa on USB 2.0 -adapteri ja irrotettava taustamelua suodattava mikrofoni.

Sound Blaster Tactic 3D Alphan suositushinta on 59 euroa ja Sound Blaster Tactic 3D Sigman 89 euroa.

Lisätietoja: http://www.soundblaster.com/tactic3d/

Lue myös

Gran Turismo 5 julkaistiin Madridissa superautojen ja Yamauchin säihkyessä

PC on jo sukupolven edellä konsoleista

Viikonlopun arvosteluissa pieni lintu ja iso animesankari

Yli 60% Mass Effect 2:n pelaajista on hyviä tyyppejä