Uusimmat

Suomipeli Trine 2 ennakkotilattavissa Steamissä

28.10.2011 11:53 Jukka O. Kauppinen

Frozenbyte-studion odotettu moninpelattava älytasoloikkapuzzleilu Trine 2 lähestyy julkaisuaan. Peli on jo ennakkotilattavissa Steam-verkkokaupan kautta.

Ennakkotilaajat pääsevät mukaan myös pelin betatestiin, jossa testattavana on teoksen kaksi ensimmäistä kenttää. Beta sisältää myös nettimoninpelin.

Virallisen tiedon mukaan pelin kaikki versiot julkaistaan yhtaikaa joulukuussa. Digipainokset löytyvät PSN:stä, XBLA:sta ja PC/Macille Steamistä. Peli saapuu myös kauppojen hyllyille.

Pelin ennakkotilaus maksaa kauhistuttavat 12,99 euroa.

Lisätietoja: Trine 2 @ Steam

Lisää aiheesta

Trine 2 -ensikosketus – Frozenbyte jatkaa fysiikkatasoloikkaansa

eDomen Mikko Rekola suuntasi Frozenbyten studiolle jututtamaan poikia uunituoreesta julkistuksesta. Trine 2 jatkaa ensimmäisen pelin linjoilla tarjoten kuitenkin myös uutta koettavaa. Pelin toteutuksesta vastaa jota kuinkin sama tiimi, jonka käsialaa on myös alkuperäinen Trine.

Trine (PC, PS3, 360)

Miten hienoa siis onkaan, kun joskus harvoin pelit pystyvät uhmaamaan ennakko-odotuksia ja tekemään jotain uutta, hienoa ja maagista. Jotain sellaista, jota ei olisi ikinä kuvitellut kun vertauskuvallisen paketin kannessa luvataan tasohyppelyä ja kevyttä roolipelailua. Tämän pienen ihmeen nimi on Trine.

Lue myös

Assassin’s Creed Revelations -ensikosketus osa 2 – Ezion matkan päätepiste

Batman: Arkham City on suurempi, kauniimpi ja parempi – lue arvostelu

Battlefield 3 ilmestyi, kaikki hajosi

Ilmailumuseolla kaksi uutta lentosimulaattoria – Messerchmitt-sotalentäjä lensi koelennon