Uusimmat

Viimeinkin Helvettiin! – Karmivan Agonyn julkaisupäivä lyötiin lopulta lukkoon

20.04.2018 13:07 Muropaketin toimitus

Kirjaimellisesti helvetillinen kauhupeli Agony ilmestyy viimein toukokuussa PC:lle ja konsoleille. Kertaalleen lykätty peli sai myös uuden trailerin.

Alunperin jo viime vuonna esittelemämme Agony-kauhupelin oli määrä ilmestyä pääsiäiseksi, mutta toisin kävi. Pelin viimeistely kaikille julkaisualustoille vei odotettua enemmän aikaa, eivätkä kehittäjät osanneet julkaisua lykätessään antaa edes arviota uudesta ilmestymispäivästä.

Nyt Madmind Studion hurmeinen selviytymiskauhupeli on viimein saanut lopullisen julkaisupäivän. Pelistudion tiedotteen mukaan Agony näkee päivänvalon 29. toukokuuta, ja se saapuu samalla kertaa PC:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle.

Agonyssa pelaaja viskataan Manalan syvyyksiin, jossa tehtävänä on pysytellä hengissä ja ratkaista ”Punaisen jumalattaren” arvoitus. Tämä kerrotaan olevan ainoa keino paeta syöveristä. Peli tarjoaa tarinallisen kampanjan ohella avoimen Challenge-moodin, jossa pelaajat voivat yrittää selvitä hengissä sattumanvaraisesti generoiduilla pelikentillä.

Agonysta on myös julkaistu uusi teaser-traileri, jonka näet alta.

Muropaketin uusimmat