Uusimmat

Ylistettyjen Limbo- ja Inside -pelin kehittäjiltä tulossa seuraavaksi scifi-seikkailu

03.10.2018 11:30 Muropaketin toimitus

Playdeadin perustaja Arnt Jensen on paljastanut, mitä studiolla on seuraavaksi suunnitteilla.

Kehutuista ja palkituista peleistään Limbo (2010) ja Inside (2016) tunnettu Playdead on kehittämässä parhaillaan studion kolmatta peliä, mutta siitä on toistaiseksi paljastettu erittäin vähän. Ainoa projektista esitetty kuvamateriaali on yllä oleva teaser-kuva, jonka studio paljasti Twitterissä jo viime vuonna. Edes pelin nimi ei ole tiedossa.

Nyt Playdeadin perustaja ja johtaja Arnt Jensen on kertonut tanskalaismedian haastattelussa hiukan siitä, millainen seuraava peli on. Jensenin mukaan kyseessä on ”melko yksinäinen scifi-peli jossakin päin universumia”.

Tämän enempää yksityiskohtia pelistä ei vieläkään tarjota. Pelattavan demon pitäisi kuitenkin olla valmis studion sisällä ensi vuoden alussa.

Bloody Disgustingin mukaan Jensen kuvailee haastattelussa myös Playdeadin kehityskulttuuria. 40-henkinen studio ei todellakaan pidä kiirettä peliensä kanssa, eikä kukaan ole painostamassa indiestudiota julkaisemaan pelinsä tiettynä ajankohtana.

”Kukaan ei tule sanomaan, että harmin paikka jos peli ei ole valmis, mutta se pitää julkaista nyt”, Jensen toteaa.

Limbo ja Inside kääntyivät kesällä myös Nintendo Switchille, ja uudet versiot saivat Muropaketin kriitikolta runsaasti kehuja osakseen. Arvion voit lukea alta.

Arvostelu: Limbo ja Inside ovat maineensa veroisia loistopelejä myös Nintendo Switchillä