UUSIMMAT

Väriä pelaajille – Logitech julkaisi värikkäät pelikuulokkeet, näppäimistön ja hiiriä

26.08.2020 12:39 | Muropaketin toimitus

Logitechin pelaajille suunnattujen tuotteiden valikoima kasvoi useilla tuotteilla, joita yhdistää värikkyys. Kuulokkeissa on tarjolla jopa neljä värivaihtoehtoa, hiirissä ja näppäimistössä valikoima on maltillisempi.

Langattomat Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet on suunniteltu räätälöitäviksi pelaajakohtaisesti. Kuulokkeiden rungon, mikrofonin ja pääpannan värin sekä värivalaistuksen muutoksilla käyttäjä voi korostaa omaa yksilöllisyyttään ja mieltymyksiensä kirjoa.

”Pelaamisen noustessa yhä enemmän populaarikulttuurin keskiöön, myös oman yksilöllisyyden ja erottuvuuden korostaminen merkitsee entistä enemmän. Itsensä ilmaiseminen ja oman tyylin luominen on keskeinen osa pelikulttuuria”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Tällä johtoajatuksella halusimme luoda valikoiman korkeatasoisia pelaamisen oheislaitteita, jotka ilahduttavat värikkyydellään ja hauskuudellaan.”

Valkoisena, sinisenä, liilana ja mustana myyntiin tulevissa Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeissa on värikäs ja joustava pääpanta. Kuulokeosissa pehmusteena on kaksinkertainen muistivaahto. Kevytrakenteiset kuulokkeet painavat vain 278 grammaa. Kuulokkeiden pantaosa ja mikrofonihuppu voidaan vaihtaa lisävarusteina hankittavilla koristeosilla, jotka ovat yhteensopivia kaikkien Logitech-kuulokkeiden ja -sankamikrofonien kanssa.

Langattomissa Logitech G733 -pelikuulokkeissa on enintään 20 metrin kantama ja 29 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Kuulokkeissa käytetään 40 millimetrin PRO-G-elementtejä ja hyödennettävissä on myös DTS Headphone:X 2.0 -tilaäänitekniikka.

Kuulokkeiden lisäksi Logitech julkaisi valkoisen version suositusta langattomasta ja mekaanisesta Logitech G915 TKL -pelinäppäimistöstä sekä mustan, valkoisen, sinisen ja liilan version Logitech G203- ja Logitech G305 -pelihiiristä.

Langattomat Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat saataville 149 euron suositushintaan. Viitenä värivaihtoehtona myyntiin tulevat värihihnat ja kuulokehuput tulevat myyntiin 9,95 euron kappalehintaan. Logitech G915 TKL -pelinäppäimistön sekä Logitech G305- ja Logitech G203 -pelihiirten suositushinnat on 229, 59 ja 39 euroa.

Muropaketin uusimmat