Uusimmat

Naughty Dogin työntekijä kertoi saaneensa potkut kerrottuaan kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä

16.10.2017 08:43 Muropaketin toimitus

Naughty Dogilla artistina työskennellyt David Ballard kertoi saaneensa potkut sen jälkeen kun tämä raportoi työpaikallaan kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä. 

Muun muassa Uncharted ja The Last of Us -pelisarjoista tunnetulla Naughty Dogilla työskennellyt artisti David Ballard on kertonut Twitterissä saaneensa potkut työpaikaltaan sen jälkeen kun tämä raportoi kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä. Ballardin mukaan hänelle tarjottiin 20 000 dollaria, jos tämä olisi pysynyt hiljaa, mutta kieltäytyi tarjouksesta, raportoi Polygon.

Twiiteissään Ballard kertoo tulleensa erotetuksi työpaikaltaan heti seuraavana päivänä sen jälkeen, kun tämä kertoi yhtiölleen sekä sen emoyhtiö Sonyn henkilöstöhallinnolle kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä. Ballardin mukaan hän halusi kertoa ongelmasta julkisesti, sillä myös TV ja elokuvatuotannon puolella on viime aikoina puhuttu paljon seksuaalisesta häirinnästä.

Naughty Dog on vastannut syytöksiin toteamalla, että vaikka yhtiö ottaa työntekijöidensä ahdistelun hyvin vakavasti, ei se löydä Ballardin väitteille näyttöä.

Muropaketin uusimmat