UUSIMMAT

Uuden Mortal Kombatin Suomen julkaisu vahvistettiin – Tällainen on elokuvan juoni ja leikkaamaton traileri

21.02.2021 12:58 | Muropaketin toimitus

Uuden Mortal Kombatin voi nähdä myös Suomen elokuvateattereissa, jos ne suinkin vain ovat auki huhtikuussa.

SF Studios on vahvistanut Simon McQuoidin ohjaaman Mortal Kombatin saavan Suomen ensi-iltansa 16. huhtikuuta. Luonnollisesti ensi-ilta siirtyy, mikäli koronapandemia pakottaa kinoapaltsit pitämään ovensa säpissä.

Pääosia elokuvassa esittävät Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim, Hiroyuki Sanada, Max Huang, Sisi Stringer, Matilda Kimber ja Laura Brent

Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Elokuvassa “Mortal Kombat” vapaaottelija Cole Young, joka on tottunut ottamaan turpiin rahasta, ei tiedä koko totuutta taustastaan—eikä sitä, miksi Outworldin keisari Shang Tsung on lähettänyt parhaan soturinsa Sub-Zeron, ylimaallisen Cryomancerin, jahtaamaan Colea. Perheensä turvallisuuden puolesta pelkäävä Cole lähtee etsimään Sonya Bladea, joka palvelee Jaxin alaisuudessa—erikoisjoukkojen majurin, jolla on sama outo lohikäärmemerkki kuin minkä Cole on saanut syntymässään. Pian Cole huomaa päätyneensä Earthrealmin suojelijan ja jumalten vanhimpiin kuuluvan Raidenin temppeliin, joka tarjoaa turvapaikan kyseistä merkkiä kantaville. Siellä häntä valmentavat kokeneet soturit Liu Kang, Kung Lao sekä itsenäinen palkkasoturi Kano hänen valmistautuessaan kamppailemaan Maan mahtavimpien mestarien rinnalla Outworldia vastaan taistelussa, jossa pelissä on universumin herruus. Mutta riittääkö tämä vapauttamaan ajoissa Colen arcanan—hänen sielustaan kumpuavan suuren voiman—ja sekä pelastamaan hänen perheensä että pysäyttämään Outworldin aikeet?

Tähän mennessä Mortal Kombat -elokuvia on ilmestynyt neljä. Alkuperäinen Mortal Kombat julkaistiin vuonna 1995, ja sen seuraaja Mortal Kombat: Annihilation vuonna 1997. Animaatiorintamalla Mortal Kombat: The Journey Begins ilmestyi samana vuonna kuin ensimmäinen elokuva, ja Mortal Kombat legends: Scorpion’s Revenge puolestaan keväällä 2020.

Huhtikuun Mortal Kombat on oma kokonaisuutensa, ja aloittaa tarinan puhtaalta pöydältä. Elokuva pohjautuu edeltäjiensä tavoin Midway Gamesin peliklassikkoon.