Five Nights at Freddy’s -kauhupelistä tehdään elokuva – ohjaaja todellinen yllätys

13.02.2018 09:27 | Muropaketin toimitus | 1


Five Nights at Freddy’s -peleihin perustuva elokuva on löytänyt käsikirjoittajan ja ohjaajan. Projektin puikkoihin on kiinnitetty Chris Columbus.

Pelikehittäjä Scott Cawthonin luoma Five Nights at Freddy’s -kauhupelisarja käynnistyi vasta vuonna 2014, mutta jo nyt sarjassa on julkaistu kuusi pääpeliä sekä spin off -peli FNaF World (2016). Paranormal Activity -leffoista tunnetun Blumhouse Productionsin toimesta tekeillä on myös Five Nights at Freddy’s -elokuva, joka on nyt löytänyt ohjaajansa.

Kuten tuotantoyhtiö alla olevassa twiitissä paljastaa, on elokuvan ohjaajaksi kiinnitetty Chris Columbus. Hänet tunnetaan parhaiten alkuperäisistä Yksin kotona -elokuvista, ensimmäisistä Harry Pottereista, sekä Robin Williamsin tähdittämästä ysärikomediasta Mrs. Doubtfire – Isä sisäkkönä (1993). Columbus vastaa myös elokuvan käsikirjoituksesta, kertoo ComingSoon.net.

Clumbus ei ehkä tunnu kaikkein luonnollisimmalta ohjaajalta kauhupeleihin perustuvalle elokuvalle, mutta Five Nights -sarjassa on myös selkeästi humoristinen idea. Ohjaaja tunnetaan lisäksi esimerkiksi Gremlinsin (1984) käsikirjoittajana, joten hän on aiemminkin ollut tekemisissä kauhukomedioiden kanssa.

Five Nights at Freddy’s -peleissä pelaaja joutuu yövahdiksi Freddy Fazbear’s Pizza -ravintolaan, jossa maskottirobotit muuttuvat yön tullen murhanhimoisiksi. Tulevan elokuvan tarina noudattelee todennäköisesti pääpiirteiltään pelejä.

Päivitetty 13.2.2018 klo. 10.50

Isä sisäkkönä -elokuvan tähti oli toki Robin Williams, eikä Robbie Williams.