17-vuotias Homeworld-peli julkaistiin uudelleen GOG:n toimesta, tosin uudella nimellä

26.06.2017 15:33 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2000 ilmestynyt Homeworld: Cataclysm on julkaistu uudelleen Good Old Gamesin verkkokaupassa. Pelisarjan kaikki pelit ovat myös tarjouksessa.

Avaruusstrategiapelien sarja Homeworldin pääpelit julkaistiin uudelleen remasteroituina vuonna 2015 ilmestyneen Homeworld Remastered Collectionin muodossa, mutta yksi jäi kuitenkin puuttumaan joukosta. Alunperin vuonna 2000 ilmestynyt Homeworld: Cataclysm ei saanut samalla kertaa uudelleenjulkaisua, mutta nyt se on viimein saatavilla uudelleen Good Old Gamesin kautta.

Sierra Studiosin julkaisema Cataclysm suunniteltiin alunperin lisäosaksi alkuperäiselle Homeworldille (1999), mutta Barking Dog Studiosin kehittämä peli päätyi kuitenkin itsenäiseksi julkaisuksi. Kuten GameSpot raportoi, kantaa uudelleenjulkaisu nimeä Homeworld: Emergence, johtuen siitä, että Blizzard Entertainment on napannut tekijänoikeudet nimelle Cataclysm. Pelin sisältö on kuitenkin täysin sama kuin alkuperäisessä julkaisussa.

Homeworld: Emergence on saatavilla GOG.comista alennettuun hintaan 7,99€. Sivustolla ovat tarjouksessa myös muut Homeworld-pelit: remasteroitu pelikokoelma irtoaa hintaan 10,89€ ja viime vuonna ilmestynyt Homeworld: Deserts of Kharak on tarjolla hintaan 15,59€. Alta näet Emergencen introvideon.