Verkkopelitapahtuma Insomnia XI järjestetään lokakuussa

01.10.2009 12:10 | Jukka O. Kauppinen | 93

Do you want to play a game? Jos kyllä, niin sitten vain lokakuun lopussa suunta kohti Poria. Siellä näet järjestetään verkkopelitapahtuma Insomnia XI. Luvassa on viikonloppu erilaisten pelien, turnausten ja houkuttelevien palkintojen kanssa.

Insomnia XI järjestetään Satakunnan koulujen syyslomalla 23.-25.10.2009 ja tapahtumatilana toimii viime vuoden tapaan Porin ammattiopiston liikuntarakennus. Tapahtumassa on 404 konepaikkaa ja tämän lisäksi vetonauloina toimivat monipuolisen ohjelman lisäksi houkuttelevat palkinnot. Esimerkiksi Counter-Strike 1.6 turnauksen voittajatiimi kuittaa 1000 euron rahapalkinnon.

Lisäksi Counter-Strike 1.6-, Counter-Strike Source- ja Call of Duty 4 -turnausten voittajatiimit ansaitsevat paikan Peliliigan turnaukseen Assembly Winteriin.

Palkinnollisten turnausten joukossa ovat myös Guitar Hero ja In the Groove. Lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään pelitutkijoiden valtakunnallinen tapaaminen ja Robosota-kilpailu.

Uutena ohjelmanumerona syksyn Insomniassa tullaan näkemään Wild video -kilpailu, jossa osallistujat kilpailevat lyhyellä animaatio- tai videopätkällä. Kilpailijoiden tuotokset tullaan esittämään tapahtuman valkokankaalla. Kilpailun voittaja palkitaan miniläppärillä.

Lisätietoja: http://www.insomnia.fi

Lue myös

Arvostelu: Tales of Monkey Island Episode 3: Lair of the Leviathan (PC, Wii)

EFFI vaatii parodiaa luvanvaraiseksi

Haastaako Enslaved Falloutit postapokalyptisen tuhon kuvauksena?

Ultima Online täyttää vuosia

Keskustelu

ihme että tällaisista pienistä laneista on uutista muttei esimerkiksi pari viikkoa sitten pidetyistä pelimessuista lainkaan?

Muropaketin uusimmat